Zdravím, viem, že sa to nehodí, ale potrebujem pomoc.
Myslíte, že ľudia by mali záujem, aby im niekto prišiel poupratovať bytovku, teda spoločné priestory a vlastníci by za to platili?
vďaka
u nas to tak je a dost by ma jeblo asi keby to mame robit my alebo co posledne co by sa mi chcelo
aj ked myslim ze dost priplacame k najmu za tieto veci, asi nejakych 50€/mes za dvoch ludi aj s takym tym domovym fondom na opravy a vsetkymi tymi blbostami.. ale netreba sa vobec o nic starat.. a vzdy je tu cistunko.. akurat ma niekedy rano ta zenska alebo kto to tu upratuje zobudi ked vysava
Ja by som bol proti...to je az taky problem pozametat 16 schodov + nejaku mini plochu a potom to este pretriet s vodou? Ked sme byvali bytovke, tak prave toto som mal doma na starosti, unyt schody a vyniest kos
@tomias nie kazdy byva v bytovke s mini plochou a 16 schodami chytrolin.. a uz vidim ako by sa na kazdom poschodi boli schopni dohodnut ze kto kedy to svoje poschodie umyje..
mimo to, u nas sa upratuje takto cez firmu myslim len prizemie, vstup a vytahy.. a to by som tiez chcela vidiet ako by sa to niekomu z bytovky chcelo ist trebars z 12 poschodia dole umyvat
@bangbangboom no predstav si l, ze to fungovalo. 8.poschodova bytovka, 2 strany, na poschodi 2 byty a k nim pridelene 16 schody, ktore sa umyvali kazdy tyzden, striedavo, raz jedna rodina, raz druha...
A vo vestibule to fungovalo tiez. 32 rodin sa kazdy tyzden striedalo v sluzbe..
Nikto v tom nevidel problem..este aj v zime sa odhrnal sneh pred bytovkou..
Nuz, ludia velmi spohodlneli..
@mardzi93 ano bytovka to je normalne novostavba tak asi preto, chcu si to udtrzat ciste :d ale aj moj tatko to tak ma v devinskej byva normalne v panelaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
aj ked myslim ze dost priplacame k najmu za tieto veci, asi nejakych 50€/mes za dvoch ludi aj s takym tym domovym fondom na opravy a vsetkymi tymi blbostami.. ale netreba sa vobec o nic starat.. a vzdy je tu cistunko.. akurat ma niekedy rano ta zenska alebo kto to tu upratuje zobudi ked vysava
mimo to, u nas sa upratuje takto cez firmu myslim len prizemie, vstup a vytahy.. a to by som tiez chcela vidiet ako by sa to niekomu z bytovky chcelo ist trebars z 12 poschodia dole umyvat
A vo vestibule to fungovalo tiez. 32 rodin sa kazdy tyzden striedalo v sluzbe..
Nikto v tom nevidel problem..este aj v zime sa odhrnal sneh pred bytovkou..
Nuz, ludia velmi spohodlneli..