ja milujem upratovanie ale len take ze zmetiem omrvinky na zem alebo take ze treba vyhadzat sami srot z pivnice ....ale zeby ste ma videli z prachovkou jak jemne cucham zaluzie to nie ... lebo tej prachovke neverim v tej ju staticku elektrinu .....i tak to potom vypadne
ja som si nevsimol, ze by to zeny zrovna milovali.. upracem len to co treba, nie som clovek toho typu, co lesti klucky na dverach a roni ine zbytocnosti
takze: to, ze milujem poriadok a robim vsetko co je v mojich silach aby nebol neporiadok neznamena ze mam rada upratovanie! je to nieco co musim, aby som nebola sklamana. Ved ked je vsetko tak pekne upratane, tak sa na to aj lepsie pozera a ludia navokol maju v cistom prostredi urcite tiez dobry pocit... Takze NEMAM RADA UPRATOVANIE!
umna sa upratovat neoplati.. ja mam bordel aj pol hodinky po upratani ked uz upratujem tak jedine vtedy ked musim (bud mama donuti alebo sa neda prejst z jedneho konca izby na druhy ) alebo ked mam chut
neznasam upratovanie. jedina normalna domaca praca je umyvanie riadu, s tym nemam problem nikdy, inak potrebujem chytit upratovaciu maniu, to je asi tak raz za pol roka, vtedy upracem dokladne, inak...
No niee...ja som bordelar, moja frajerka je bordelar...moj kamos je presny moj opak a jeho frajerka je presny opak mojej... Takze je to hlupost, ze zeny upratuju radcej nez muzi
akože moja mama ma takú diagnózu že neupratuje lebo vie že to urobím ja, a to normálne cez školský rok každú sobotu po tom čo sa ráno zobudím, a to: povysavať, umyť plavačku, vyleštiť skla, telku, môj noťas aj ten povysavam a vyleštím, potom keď treba tak aj kupeľku, keď mam naladu tak nadiavujem aj nábytok v obývačke. ale v skrini mam permanentný bordeľ, lebo tam skladujem oblečenie elektroniku a kozmetiku a furt sa mi to nejako pomoce :-d
dva razy do roka ma posadne nálada na upratovanie, a vtedy to fičí , u mňa neplatí pravidlo, že keď sú Vianoce, treba pratať...ale vo svinčíku tiež nerada žijem, zvyčajne za sebou všetko uložím, spracem a mám pokoj, okrem problematiky usadzovania prachu a žehlenia ma nič netrápi, vysávam rada a na stenách vykonávam pravidelnú údržbu (myslím plagátov)
Nebudem to čítať celé, lebo je 7:30 a fáákt nemusím. Napíšem iba môj narcistický názor! NEMAM RAD UPRATOVANIE ako každý chalan, ale zas, nemám rád BORDEL, čo sa navzájom vylučuje. Ideálne je na to mať niekoho iného, ale z doby 5 rokov som už vyrástol. Ešte, že máme psa, ktorý je ako prachovka a vysávač zároveň. Maltezáci a iné dlhosrsté potvory sú na tieto veci proste "iN" ako sa hovorí. Stay cool, fresh paint! Čo však má však na celom upratovaní ubíja je neskutočne otravne sa opakujúci ciklus, že poupratujem a dáko to dokážem za 3dni totálne rozjebať a môžem na novo! NO NEVYSER SA NA TO ! Duchaplné zamyslenie, zvyknúť si na bordel je časovo menej náročné, než upratovať! A čas sú peniaze, nedá sa za ne kúpiť všetko, ale upratovačku hej! Neupratujte Vy, lebo strácate peniaze na upratovačku!
Z celej svojej duše NENAVIDIM upratovanie a dokonale ma vytáča mýtus, že upratovanie patrí ženám, ja zastávam filozofiu, že zdravý neporiadok (tj nie celá zem pokrytá bordelom, to zas nie, ale také som zatiaľ videla len na lazoch patrí umelcom ako prejav é kreativity, poriadok mám jedine tak v knihách, tie si vysoko cením.
neznasam hlaavne sobotu doobeda...vysavat ,utierat prach a newiem co vsetko...ale tak ked to uz zacnem robit neni to take zle,len sa mi proste nechce zacat ..ale ked mam v izbe uz hrozne velky bordel tak z vlastnej vole upracem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neupratujem rada ale mama je zavislacka ta za kazdu omrvinku ma zdžube
no to neviem ked je pravda ze zeny radsej tak som asi chlap
neznasam umyvanie riadu
ja som divná, ja viem, ale ja rada upratujem
a takmer každý poriadok ma irituje
vtedy upracem fakt vsetko a rychlo....
Potom sa čas od času stane taký zázrak, že sa toho dotkne moja mama a potom už ani ten pan nevie, kde mam okuliare
A upratuje tu niekto na "babkin sposob"?? V preklade ze vsetko nahadze do skrine a suflikov a je to v suchu?
práve vtedy,keď tú upratovaciu naladu nemám
Howk!