na private ked som...tak len vtedy upratujem ked idem domov ... ( baby su niekedy vacsie bordelarky ako chalani) a doma..mam rada poriadok a veci ked su na svojom mieste
posledny mesiac aj daco mam v izbe dokonale vsetko upratane, odniekial pridem, hned si vypracem tasku a ulozim veci, vsetko musi byt tam, kde to patri.. nechapem, preco mi takto preplo, lebo pred par mesiacmi som mala rovnaky bordel, ako moj frajer..
Sám od seba, teda sám od seba v nej udržujem relatívny poriadok stále, nemám rád kopy bordelu na stole, tričká na stoličke a podobne, takže to robím stále.. vysávam a utieram prach takmer dobrovoľne vlastne tiež.. akurát občas si mama zmyslí že teraz to uprac tak idem hneď aj keď som to mal v pláne až na druhý deň
@hellium presne! ja si moju doma neupratujem, lebo vždy tam má brat nejaký bordel alebo ho spraví vždy potom, čo upracem alebo tam prekáža, keď sa snažím upratovať.
Alre na intráku si upratujem rada, ale vždy, keď už sú preč spolubývajúce, t.j. vo štvrtok alebo v piatok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Alre na intráku si upratujem rada, ale vždy, keď už sú preč spolubývajúce, t.j. vo štvrtok alebo v piatok.