Ahojte.. mám problém.. Mám program VideoSpin od Pinnacle, ale nejdú mi tam všetky videá, ktoré mám stiahnuté. Sťahujem ich z Youtube.. Neviete náhodou o nejakom programe, ktorý by prijal a videá stiahnuté z Youtube? Movie Maker som mala, ale v tom sa mi n
Tak si stiahni nejaký konvertovací program ešte (napr. Format Factory). Nie je to zložité, je to zdarma, voľne dostupné. Nemusíš hneď meniť VideoSpin, len si zisti, aké formáty podporuje a aké nie. Videá formátov, ktoré nemá medzi podporovanými, si zmeníš na formát, ktorý Ti v ňom pôjde otvoriť a môžeš spracovávať. Pochopili sme sa?
@kayleen123 Hm, neviem z takto úsečných informácií posúdiť, čo môže stáť za problémom. Si si istá, že Ti sťahovanie videí prebiehalo dobre a úspešne? Resp. prehrať Ti idú normálne, áno? Len otvoriť vo VSpine nie.
Ono.. Premiere Pro je "pro(fessional)" pre toho, kto si z neho "pro" chce spraviť. Základné úpravy by si iste čoskoro ovládala aj Ty, chce to iba trochu trpezlivosti, skúšať a spolupracovať s dostupnými tutoriálmi. Skôr v ňom nevýhodu pre Teba vidím tú, že je to celkom veľký program, pričom ak ho z trištvrtiny aj tak nebudeš potrebovať využívať, mohlo by Ti prekážať, koľko miesta z PC Ti zhltne. Bohužiaľ, jednoduchší mi tiež aktuálne nenapadá, čo by som odporučila.
*@6 Tým chcem povedať, že ak Ti neprekáža zabraná kapacita (neviem teraz presne, koľko to má, vlastne možno ani až tak veľa nie - pozri si a zhodnoť), tak sa určite nemusíš báť to s ním skúsiť.
No Ono mi tie videá normálne prehrá, len mi proste naskočí vo Videospine že buď ich nejde otvoriť, alebo sa pri načitávaní na Spine vyskytla chyba.. Sú to videá v HD a vo formáte mp4... nebude to možno tým?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale ked nechces tak mozes skusit to co radi Flussica, aj to je moznost.
Ono.. Premiere Pro je "pro(fessional)" pre toho, kto si z neho "pro" chce spraviť. Základné úpravy by si iste čoskoro ovládala aj Ty, chce to iba trochu trpezlivosti, skúšať a spolupracovať s dostupnými tutoriálmi. Skôr v ňom nevýhodu pre Teba vidím tú, že je to celkom veľký program, pričom ak ho z trištvrtiny aj tak nebudeš potrebovať využívať, mohlo by Ti prekážať, koľko miesta z PC Ti zhltne. Bohužiaľ, jednoduchší mi tiež aktuálne nenapadá, čo by som odporučila.