dá sa to odstrániť kvalitnejším foťákom myslím, že žiaden editor ti nevyčistí fotky natoľko, aby vyzerali zároveň čisto a ostro. i keď fotošop robí občas vážne zázraky.
@blik ako ja neovládam fotošop, možno len nejakých smiešnych 10% z toho, čo sa v ňom dá vyčarovať, ale tak nejako mi to proste nesedí, lebo aby si odstránil šum musíš to vyhladiť, keď to vyhladíš, zmäkčíš aj obrysy... a výsledok môže byť akurát taký jemnofarebný rozmazaný obláčik
@muf môj príspevok dal tejto téme odpoveď na otázku, či je možno vyčistiť fotky v grafickom editore tak, aby boli krásne, čisté a ostré, a dokumentoval to odkazom na odbornú stránku. ty si tejto téme dal hovno, čo koniec koncov nikoho neprekvapuje, lebo keď raz má niekto mysliace centrum lokalizované v dolných partiách tela, iné produkty od neho nemožno čakať.
@muf ja som si vôbec nevšimla, že tu oxiduje nejaká kreatúra s tvojím nickom, pokým si ma na seba neupozornil. tak sa mi, prosím ťa, už nevnucuj. keď v celej svojej zaujatosti ani nie si schopný rozpoznať, že si napísal v podstate to isté, čo ja, bude to tak pre teba lešpie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dakujem za pomoc stevo
skús si prečítať toto, teraz som náhodne našla
» www.digi-foto.sk/retus-a-uprava-...
dovi, dopo, dopi.