som trochu viac ambiciózny..vždy to chce nesmiernu odhodlanosť, stačí mi keď budem robiť čo ma baví a budem si môcť povedať, že tá snaha k niečomu bola a určite nechcem byť ako pomaly každý 3 človek v spoločnosti čo hejtuje úspešných...
dohodneme sa čo a za koľko a buď tam idem alebo to nechám tak , niesom ničím viazaný robiť niekomu na jeho pélo akúrat musím z toho čo niekto dohodí pustiť nejakú províziu a keď si nájdem sám niečo (lepšie povedané nájdu si priamo mňaa nejde to cez ďalšiu osobu) tak zvyknem pod seba niekoho zobrať ešte ak sa jedná o väčší objem prác
už som chcel pár krát začať kupovať aj byty v dezolátnom stave a predávať ich po úplnej rekonštrukcií a postupne z toho urobiť firmu ale to by som sa skoro zlikvidoval tu v tomto prijebanom štáte
sama neviem, kam este presne pojdem, ale predpokladam, ze prva alebo druha pozicia (a mozno aj ich kombinacia), kedze na velku firmu alebo nejake investicie sa (zatial?) necitim. kazdopadne ak aj budem radovy zamestnanec, uz s tym, co mam a s tym, co este planujem mat, predpokladam, ze minimalne co sa tyka zien budem mat nadpriemerny plat. a to mi pretty much staci - slusne vyzitie.
Radovy zamestnanec s takym akurat platom a neskor mozno sukromnik a majitel firmy to asi nie nechcem sa zozculovat som toho nazoru radsej menej penazi a spokojny zivot ako vela a hekticky zivot.
mojim snom by bolo žiť v celibáte v ústraní a mať malú farmu, niekde ďaleko od civilizácie a písať knihy, čiže by som nevedel, čo sú to peniaze a kariéra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale keby som chcela mohla by som byť v podstate riaditeľ firmy
dohodneme sa čo a za koľko a buď tam idem alebo to nechám tak , niesom ničím viazaný robiť niekomu na jeho pélo akúrat musím z toho čo niekto dohodí pustiť nejakú províziu a keď si nájdem sám niečo (lepšie povedané nájdu si priamo mňaa nejde to cez ďalšiu osobu) tak zvyknem pod seba niekoho zobrať ešte ak sa jedná o väčší objem prác
už som chcel pár krát začať kupovať aj byty v dezolátnom stave a predávať ich po úplnej rekonštrukcií a postupne z toho urobiť firmu ale to by som sa skoro zlikvidoval tu v tomto prijebanom štáte
A ak 4 tak by to bolo za pomoci 1.
všetko tomu nasvedčuje