Uprimne usmevy do oci a pravy nazor iba za chrbtom...
Je tazke rozumiet si s kazdou, s kazdym, no za pokus to stoji. Uz len kvoli tomu, ze aj keby k porozumeniu nedoslo, ukazu sa aspon ti falosni, ktori by sa inak nedali odhalit. Potom uz len staci cakat na chvilu, ked to niekto nevydrzi a povie mi to. Mo
Je úžasné koľko ludí dokáže uveriť blabotám a potom ani najbližší neveria.Kua, a potom im vysvetluj čo je pravda,keď ti možno neuveria.Niektorým príjebom by som za toto fakt prijebal.Radšej si zistím a overím fakty a nie že verím každej pičovine čo je vo vzduchu.
Dúfam,že som aj ja správne pochopil otázke,lebo dnes nie som nejako vo svojej koži
Slecinka : očividne asi nemáš čo robiť ked na mňa vyťahuješ asi mesiac prachom zapadnutú diskusiu.Mala by si ísť už spať...A ak si až taká zatrpknutá slušňáčka moje príspevky nečítaj,ale čítaj len tie slušné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Dúfam,že som aj ja správne pochopil otázke,lebo dnes nie som nejako vo svojej koži
Hmm pud? ja by som povedal,že PRD.Ty si si nikdy v živote nezanádavala??
a GROBIANI su kapela,a zevraj dobra
TO PLATI PRE ROCKSTAR
<a href="
Do piči!!