Tak teraz mám vážnu dilemu. Drvivá väčšina žien/dievčat srdcervúco tvrdí, že je pre ne vo vzťahu (veľmi, veľmi) dôležitá úprimnosť. Keď sme však my (rozumej muži) naozaj úprimní, čaká nás hotové peklo.
vies uprimnost je super a fakt dolezita, ale musis poznat tu svoju a vediet ako jej to mas povedat. vacsina zien je velmi citliva tou laskou aj zaslepena. musis jednoducho vediet ako jej to mas povedat aby si jej neublizil a aby to malo aj ten efekt, kt. tym chces dosiahnut.
no konecne nejaka normalna tema zeny su velmi citlive stvorenia a preto je velmi dolezite spravne volit slova niekedy sa moze stat ze dotycna osoba ta nepochopi a potom ta presviedca ze si to myslel inak ako si to v skutocnosti myslel uprimnost je dost dolezita ale ako aj prislovie hovori: niekedy je lepsie sa nepytat ...
Yfear: je to tak podobne, ako hovoríš. Je to trochu alibistické od žien, že za každých okolností chcú, aby ich partner bol k inm úprimný, hoci, uznávam, musí to byť ťažké. napr. taká žena (čerpám aj zo seba) túži a očakáva, že ke´d si kúpi napr. nové šaty, že jej ich partner pochváli, povie, že vnich vyzerá dobre.. (lebo ona si to myslí) a tak na ten jeho komentár čaká. Lenže čo ke´d sa jemu nepáčia? Muž má toľko chochmesu, aby to nepovedal, lebo vie, že by ju tým ranil. Tak radšej nepovie nič. Lenže žena si myslí, že si ju nevšimol a hneď to korunuje výčitkou typu : "nič si nevšímaš, nezáleží ti na mne " atď.. LENŽE, muž si tie šaty všimol. ako jej má povedať, že sa mu na naj nepáčia, keď ona je nimi nadšená? Lebo, uznávam, lebo sama som žena, nám to veľmi zle padne, keď človek a hlavne tá mužská časť populácie, hodnotí na nás niečo negatívne..
ALE, všetko sa dá nejak upraviť, aby ani kritika neznela negatívne a nevyvolávala zbytočne prehnené emócie.
Jeden môj kamarát raz použil, ke´d sme sa rozprávali na takúto podobnú tému, veľmi peknú vetu:
PREDSTAV SI, ZE NA CLOVEKA VYPUSTÍŠ KUBÍK VODY. JE ALE ROZDIEL, ČI VODU VYPUSTÍŠ NARAZ, ALEBO PO ČASTIACH...
No Yfear ak ti mam pravdu povedat, 90 percent zien si neprizna svoje chyby, a preto je velmi dolezite rozmysliet si ci im ich treba pripominat.. ...a ta uprimnost...povedzme ze existuje par takych, co ju znesu, ale neriskovala by som prilis...
Co sa tyka uprimnosti vo vztahu s dievcatom Hmm, z vlastnej skusenosti viem, ze uprimnost a diplomacia su nerozlucna dvojica. Dievcata ako keby vo vsetkom videli nejaky hacik a nedokazu pochopit, ze ak chalan povie nie, tak naozaj mysli nie a ak ano, tak mysli ano (u dievcat je to ako keby opacne). Dievcata su velmi zlozite stvorenia ktore asi nikdy nepochopime, treba ich proste respektovat. A obcas si pre "pokoj v rodine" kusnut do jazyka.
Ako to uz povedal Zigmund Freud: "Po com zeny tuzia?" ale to uz je na inu diskusiu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ALE, všetko sa dá nejak upraviť, aby ani kritika neznela negatívne a nevyvolávala zbytočne prehnené emócie.
Jeden môj kamarát raz použil, ke´d sme sa rozprávali na takúto podobnú tému, veľmi peknú vetu:
PREDSTAV SI, ZE NA CLOVEKA VYPUSTÍŠ KUBÍK VODY. JE ALE ROZDIEL, ČI VODU VYPUSTÍŠ NARAZ, ALEBO PO ČASTIACH...
Ako to uz povedal Zigmund Freud: "Po com zeny tuzia?" ale to uz je na inu diskusiu...