Ahojte, viete mi prosím vás poradiť ? Mám po maturitách a hned som si našiel brigádu v call centre a mám tam zmluvu do 31 Augusta ako študent. A teraz som si našiel už pevné zamestnanie a vedúci chce aby som išiel na úrad práce a registroval sa ako neza
@quick95 vola sa to absolventska prax, zaregistrujes sa na UPSVaR, opytas tlacivo od zamestnavatela, resp. z uradu, ze chces mat u zamestnavatela abs. prax , on to vypise a poziadas UPSVaR (urad) o preplatenie mesacnych nakladov (nejakych 124, alebo 128e ci kolko to je tusim) A abs. prax sa uzatvara na 3-6 mesiacov, resp. pokial ta niekto nevezme na normalny TPP.
V pohode, povedz zamestnavatelovi, nech si nastuduje aj prispevok na vytvorenie 1. pracovneho miesta, da sa poberat po dobu 12 mesiacov max. vo vyske nejakych cca 515e /mes na 1 zamestnanca. Ale neviem ci to bezny smrtelnik vybavi bez znamosti ( to je konkretne §51a » www.upsvar.sk/sluzby-zamestna... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty