caute, neriesil tu niekto prihlasovanie auta zo zahranicia? mam maly, velky technicak a ku velkemu je pripojena zelena knizka, v ktorej su nejake veci po nemecky, ako prve prihlasenie vozidla, odhlasenie atd a teda moja otazka je, ci aj tu zelenu knizku
ci aj tu zelenu knizku musim dat uradne prelozit, alebo iba staci uradne prelozit tu informaciu o poslednom odhlaseni v danej krajine z tej zelenej knizky?
keby mi na DS dvihli telefon, tak sa to nepytam tu
@bekekex no mam dost tight budget teraz kvoli vsetkym ostatnym birokratickym veciam okolo auta a ta zelena knizka ma asi 6 stran, cize rad usetrim tych 40-80 eur.
@laurikaaa ale ja nevravím o zastavení / policajnej kontrole, ale o prihlásení vozidla, KO, STK, EK a tychto náležitostiach, ktoré predlozis na dopravnom inšpektorate pri prvej evidencii
@kevin Áno , prihlásili sme asi 15 aut zo zahraničia a nikdy sme to nerobili tým ale nevylučujem že je to nutné ( a ak tak len technicky a zaplatena poistka ). Na prihlásenie máš dosť času, ak ťa vykopnú dáš si preložiť aj ten zvyšok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
keby mi na DS dvihli telefon, tak sa to nepytam tu
pre istotu