Ahojte zo zaujímavosti by som sa chcela spýtať na "Urážajúce baby"
Myslim tento pojem tatko.. Chodila som s chalanom, ale veľmi krátko.. hanbím sa že nam to vydržalo tak kráto. príčin bolo viac ale čo mu vadilo bolo to že som si z neho " robila srandu"..
Ak sú tie poznámky naozaj vtipné tak zmysel pre humor považujem za jedno z najväčších plus na babe.
Ak je to však humor a lá Marcin tak radšej nech je ticho
my si s frajerom tiež čo to povieme, niekedy to je vtipné a je to dokonca pravda...no a ak je niečo, že sa urazím ja alebo on, tak si dáme trošku fight a šteklenie a už je dobre
a myslím, že chalani berú takéto srandičky ešte lepšie ako ženské, to skôr my sa za to vieme skôr uraziť ko chlapi, no on bol asi citlivejší ono to musíš vedieť aká je ten druhý osobnosť aby si vedela, či si čosi také môžeš dovoliť
moja aktualna priatelka nedokazala prekusat moj vycibreny sarkazmus, ale potom pochopila odkial fuka vietor a teraz sa "urazame sarkasticky" viacmenej obaja samozrejme obaja vieme odlisit, co je vazna situacia a co je robenie si srandy jeden z druheho a z inych situacii, ved zivot netreba brat az prilis vazne
ale nie kazdy clovek dokaze zniest sarkazmus, su aj taki jedninci co sa neskutocne nato urazaju.. bohuzial
treba si uvedomiť, že frajer nie je kamoš. (respektíve je, ale je tam aj to niečo viac) a treba sa tak k nemu aj chovať.
ako ja nehovorím, že netreba posrandovať a tak, ale tak na úrovni, ak si s ním hentak komunikovala neustále, že čo veta to odjeb, tak sa mu ani moc nečudujem.. tak ale to som ja, každý to môže mať inak..
@jozef585 hej potom on je uplne v pohode keď len tak z jedneho dňa na druhy mi napíše že sa so mnou rozchadza lebo ho to prestalo baviť a chce už inu ? a ešte sme spolu chodili a on sa spytal už ďalšej či s nim bude chodiť
Mne to je tak u riti, keď mi toto niekto povie, či už je to cigáň, kamoš, nepriateľ, starká, alebo frajeris. Netreba byť citlivý. Ale baby sú háklivé na takéto debilné poznámky. Neraz som dostal vyhubevané, tak si dávam bacha. Povedia,: "Si hnusný!" A je po zábave.
@12 mne to praveže nevadilo keď som si bola ista že je to z lásky dajme tomu..alebo zo srandy.. aj on mi par krat napisal že som zemiak.. zo srandy a brala som to fajn.. on s tym mal problem
akože nevadilo by mi to, mám rád také podpichovvanie, ale zase má to aj svoje hranice a nie vždy sa to hodí ... až to bolo neustále takto tak sa mu nečudujem
proste ak by to bolo v zdravom rozložení tak nie je problém, samozrejme to mám rád a robím to aj ja ale musí to byť aj inteligentný humor nie typu : ,, niečo tu smrdí asi si si prdol ,, alebo niečo podobné akože mám rád aj primitívne ,,mega suché,, vtipy ale nech ich nieje vela ... je dobré vedieť kde je hranica
Ja si z mojej "priatelky" robim srandu takmer nonstop a ona zo mna tiez. Myslim si, ze to vztahu len prospieva, ak sa to teda neprehana. A aj keby hej, ja take veci ako ego neriesim, cize urazit ma je prakticky nemozne.
aj ja si robím srandu z toho môjho, ale s mierou - nie v situácii, keď by sa to nehodilo a iba takým spôsobom, že mu je jasné, že si robím srandu ale aj tak svoje vtípky mierim väčšinou proti sebe
@darkestangel ja som si dakedy aj pred nim robila srandu zo seba.. som mu vravela že sa so spolužiačkou smejeme že 11 ročne deti maju väčšie kozy ako my dve dokopy / ja a ona/ ... brala som tieto veci v pohode
myslím, že podpichovanie a trošku sarkazmu a srandy máloktorému chalanovi vo vzťahu od priateľky prekáža - skôr ide o to, v akých situáciách a ako často sa s ním takto bavíš.
sú isté hranice odkiaľ pokiaľ, ak to urobíš vo vhodnej situácie a je to trefné, tak je to sranda, ale ak tak jednáš v každej druhej vete, tak to už ide na nervy.
okrem toho, treba trochu odhadnúť aj to, či ten človek má náladu na žartíky v tej chvíli, občas má proste človek zlý deň, hoci inokedy by sa na podobnom zasmial
@24 vďaka za podporu ale neviem no s mojim " fakt skvelym" ksichtom.. aj keď všetci chalani tvrdia že im na tom nezaleži tak veľa ako na chakaraktere.. neverim tomu. aj keď každy chalan nieje taký isty..
súhlasím so @sheily a inak hanbiť sa v 14-tich za to ako krátko vám to vydržalo ? Dnešné deti sa neustále ponáhľajú a ja neviem kam a oni to nevedia tiež...
A odhliadnuc od veku to odbíjanie vie byť aj vtipné, ale len s mierou, ak je to permanentné, taký človek vie liezť poriadne na nervy a zväčša sú to aj flegmatické typy, ktoré následne nechávajú ťažké a vážne situácie partnera riešiť samotného, oni "pomôžu" leda tak svojími hláškami, ktoré majú situáciu zľahčiť, ale výsledok je opačný. Partnera takto podporiť nemôžu a nieje s nimi kus vážnej reči. Humor je dôležitý ale jeho čaro je práve v tom, že pri tom nemusím neustále niekoho "dávať dole".
Takéto vtipy väčšinou fungujú až keď máš chlapca už dlhšie a sa lepšie poznáte vtedy by ti to vrátil alebo ak si s chlapcom najprv kamarátka dlhšiu dobu a potom sa dáte dokopy tak jasné že to bude zábavnejší vzťah. Ale keď sa s chlapcom spoznáš len za účelom vzťahu a hneď sa balíte a začnete spolu "chodiť" tak sú takéto vtipy na piču lebo sa ešte nepoznáte.
Úplne v poriadku si sa správala, veď to je super hentaké pripomienky ja to robím, páči sa mi to a príde mi to absolútne super, ak sa na toto urážal tak je to sprosté decko, buď rada, že je preč. Veď to by ťa zožieralo iba.
@34 no ano je to take decko.. viac ľudi to povedalo.. aj keď je jasne že chyba bola aj na mojej strane ale beriem to tak že ponaučenie a pri ďalšom vzťahu / ktory bude tak o 3 roky / si na to budem davať pozor
S kamaratmi/spoluziakmi sa bavime takmer len takto
Pri chlapcovi by som si ho najprv poriadne otukala, ci je s tym naozaj v pohode, nedotkne sa ho to a tak. A vlastne my sa takto z lasky hejtujeme, ale myslim ze trvalo nejaky cas, kym sme si na taky humor trufli
@35 tak 2 mesiace sme si pisali a chodili spolu von potom sme začali spolu chodiť.. citim sa ako nejaka štetka že môj vzťah nevydržal ani nie mesiac.. no ako pozeram tie 2 mesiace boli strašne malo.
@39 VEĎ Ja som to tak nemyslela! jasne že aj ja som decko a som si toho vedoma.. ale tym som myslela to že na to že ma 15 sa sprava ako keby mal 11 proste uraža sa ako keď 5 ročnemu babätku zoberete cukrik.. jak sorry za to čo som napisala no..
Ja sa s mojou frajerkou stále doberám, a robím to už od našeho prvého rande Ona si už na to nielenže zvykla, ale mi to aj trojnásobne vracia. No keď treba byť vážny, tak samozrejme sme. A je to tak super, keby som sa mal kvôli každej hovadine urážať ja, alebo ona, tak by to vôbec nemalo zmysel.
Hm, ja neznášam takýchto "vtipálkov". Nanešťastie aj ja chodím s jedným takým debilom, ktorý si myslí aký je neskutočne vtipný. Okej, dá sa to tolerovať keď mám na to náladu, ale keď drísta aj vtedy, keď fakt potrebujem serióznu radu, to naserie.
inak ja oceňujem zmysel pre humor, aj ked stále vtipkovať, no neviem neviem .. ale tiež by som nechcela takého suchára a myslím, že v tomto veku ani vzťahy nezvyknú vydržať dlhšie než mesiac-dva
Dievča, ja ťa zbožňujem Pre toto si neviem nájsť chlapa ani ja
Tvoj chalan bol precitlivená ženská, nech si nájde dievča, čo nebude robiť nič iné len si s ním posielať pusinky cez facebook...Ako tak zas uznajme, že nič netreba preháňať, ale v reálnom živote je ťažké si nájsť chlapa, ktorý by takúto babu chápal, lebo chlapi majú pocit, že dievča má byť krásna šedá myška z výrazom podrezanej veveričky, aby ju mohli chrániť....
A nie, dosť bolo negativizmu, nájdeme si chlapa všetky, len to niekedy dlhšie trvá pre niektoré z nás
Máš 14 je normálne že to vydržalo tak krátko. Teraz ešte nevieš ako si niekoho ctiť a rešpektovať hlavne v láske. Neboj buď sa to naučíš za dva roky alebo stačí depresia a rozmýšlať (tak to bolo u mňa). Čo sa týka otázky tak to záleží na mužovi, keď so vzťahom začínate tak zisťujete čo sa tomu druhému páči a urážať toho druhého nie je moc dobré aj keď len zo srandy, Rovnako ako je blbosť povedať ti že si pi** a potom povedať že som to myslel zo srandy. Mne by to zo začiatku vadilo no potom keby som vedel že ma naozaj nadovšetko ľúbi a na 100% ma tým nechce uraziť tak by mi to nevadilo.
Mne by to napr. Nevadilo .... To záleží od človeka .. ja som si tiež takto presne robil s kamosky srandu a sa furt urazala a už sme neni v kontakte Takže asi si treba hľadať rovnocenneho ....
Ja som mu napísala že je kkt urazil sa potom mi povedal ze som slapka... nechodili sme spolu tak sme si dali dohodu ze ked on je kkt tak ja som slapka a ked ja som slapka tak on je kkt. PS: prenho je kkt najvacsia urazka *-*
oditaľ potiaľ, ak si to hovorila stále, a aj keď na to nemal náladu, tak chápem, že sa urážal, ja tiež ako mám rada zmysel pre humor a vtipy, ale nie stále, ak niekto sa nevie inak vyjadrovať lent akto, tak je to trápne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Ak je to však humor a lá Marcin tak radšej nech je ticho
a myslím, že chalani berú takéto srandičky ešte lepšie ako ženské, to skôr my sa za to vieme skôr uraziť ko chlapi, no on bol asi citlivejší ono to musíš vedieť aká je ten druhý osobnosť aby si vedela, či si čosi také môžeš dovoliť
moja aktualna priatelka nedokazala prekusat moj vycibreny sarkazmus, ale potom pochopila odkial fuka vietor a teraz sa "urazame sarkasticky" viacmenej obaja samozrejme obaja vieme odlisit, co je vazna situacia a co je robenie si srandy jeden z druheho a z inych situacii, ved zivot netreba brat az prilis vazne
ale nie kazdy clovek dokaze zniest sarkazmus, su aj taki jedninci co sa neskutocne nato urazaju.. bohuzial
ako ja nehovorím, že netreba posrandovať a tak, ale tak na úrovni, ak si s ním hentak komunikovala neustále, že čo veta to odjeb, tak sa mu ani moc nečudujem.. tak ale to som ja, každý to môže mať inak..
ak mas naozaj 14, tak prosim ta neber vazne chalanov v tvojom veku takychto "letnych lasok" este zazijes ajajaj
proste ak by to bolo v zdravom rozložení tak nie je problém, samozrejme to mám rád a robím to aj ja ale musí to byť aj inteligentný humor nie typu : ,, niečo tu smrdí asi si si prdol ,, alebo niečo podobné akože mám rád aj primitívne ,,mega suché,, vtipy ale nech ich nieje vela ... je dobré vedieť kde je hranica
sú isté hranice odkiaľ pokiaľ, ak to urobíš vo vhodnej situácie a je to trefné, tak je to sranda, ale ak tak jednáš v každej druhej vete, tak to už ide na nervy.
okrem toho, treba trochu odhadnúť aj to, či ten človek má náladu na žartíky v tej chvíli, občas má proste človek zlý deň, hoci inokedy by sa na podobnom zasmial
A odhliadnuc od veku to odbíjanie vie byť aj vtipné, ale len s mierou, ak je to permanentné, taký človek vie liezť poriadne na nervy a zväčša sú to aj flegmatické typy, ktoré následne nechávajú ťažké a vážne situácie partnera riešiť samotného, oni "pomôžu" leda tak svojími hláškami, ktoré majú situáciu zľahčiť, ale výsledok je opačný. Partnera takto podporiť nemôžu a nieje s nimi kus vážnej reči. Humor je dôležitý ale jeho čaro je práve v tom, že pri tom nemusím neustále niekoho "dávať dole".
Pri chlapcovi by som si ho najprv poriadne otukala, ci je s tym naozaj v pohode, nedotkne sa ho to a tak. A vlastne my sa takto z lasky hejtujeme, ale myslim ze trvalo nejaky cas, kym sme si na taky humor trufli
V najhorsom pripade sa pobijeme a skonci to tak ze sedime spoteni a s modrinami na balkone, kurime cigu a rehoceme sa
inak ja oceňujem zmysel pre humor, aj ked stále vtipkovať, no neviem neviem .. ale tiež by som nechcela takého suchára a myslím, že v tomto veku ani vzťahy nezvyknú vydržať dlhšie než mesiac-dva
neboj nič, takýchto lások ešte zažiješ
Tvoj chalan bol precitlivená ženská, nech si nájde dievča, čo nebude robiť nič iné len si s ním posielať pusinky cez facebook...Ako tak zas uznajme, že nič netreba preháňať, ale v reálnom živote je ťažké si nájsť chlapa, ktorý by takúto babu chápal, lebo chlapi majú pocit, že dievča má byť krásna šedá myška z výrazom podrezanej veveričky, aby ju mohli chrániť....
A nie, dosť bolo negativizmu, nájdeme si chlapa všetky, len to niekedy dlhšie trvá pre niektoré z nás
@barky
@h8u
@tikalok