Lol, prečo? A prečo by sa mal on uraziť keby som mu ja povedal, že je černoch? Veď aj to ich "slávne" black lives matter má v mene "čierny". A prečo by sa mal Aziat uraziť na slovo mongoloid? Nepoviem, keby som černochovi hovoril nigga, nigger, monkey. To už urážka je. Ale konštatovanie farby pleti nesmie byť brané ako urážka. Jednoducho ten rozdiel v pleti je, nehovorím, že niečo na človeku mení, ale je tam. To je ako povedať, že ryšavých ľudí budeme volať "ľudia inej farby vlasov" len preto, že je pre nás atypická a vyhovárať sa, že ich nechceme uraziť konštatovaním, že majú ryšavé vlasy.
Tak by som ho zmastil, že by do konca života len Fialoch bol.. kokot, to čo si dovoľuje @1 keby pozoruješ negroidnú kultúru bez predsudkov a podobne, tak ti dôjde, že sú to skupinka odlišne zmýšľajúcich típkov,
ktorí
1. majú nutkanie riešiť problémy po Rusácku - agresivita a násilie...
2. postupne je to už nie riešenie problému, ale nutkanie mať násilie a agresívne prejavy..
3. často je v tejto oblasti deficit inteligencie a tak nájsť dôvod na vyvolanie konfliktu je veľmi náročné (už asi vieš kam tým mierim)
4. nevyznelo to trošku rasistificky? ale odpusťte mi to, ja som taký Rastafikfik
Potešila by som sa. @1 Toto je otázka, nad ktorou sa už veľmi dlho zamýšľam. A nad obhajcami ich agresie, ktorí im olizujú topánky.
Takí Aziati tiež nerobia cirkus.
Takže mi z toho vychádza, že jedine oni majú so sebou problém.
@midnight stačí si otvoriť tvoje fotoalbumy a to že sedíš doma za kompom o tom hovorí svoje, mal by si vyraziť do sveta ....ja mám precestovanú celú západnú Europu, Kanadu, Južnú ameriku, Austráliu, Nový Zéland, Japonsko, Kazachstan, Dubaj, Katar ...a idem teraz do Číny.... o Číne nemám toľko info lebo ešte tam len pôjdem ale na žiadnom kontinente a v žiadnom štáte na to akej farby pleti som nikto nenarážal máš to celé pomýlené ... všade som bol pracovne + som si tam užíval nočný a denný život ako každý jeden
@midnight a ak budeš mať zasa nezmyselné komentáre typu "kokocina" kľudne doraz za mnou do PU a ukážem ti že to ide aj inak ale pamätaj najdôležitejšie je sa rozhýbať a možno ti ponúknem lepšiu prácu ako máš teraz
@kubbox Dakujeme za vsuvku o tvojej cine, taktiez ma zaujima akej znacky je ten globus, ze takto detailne dokazes opisat krajiny ktore si navstivil ukazovakom. Ak sa bojis zradit tajomstvo, tak kludne do spravy.
@teal retardovaný je tvoj foť* pevne si viem predstaviť ako banuje tvoje splodenie nakoľko je sklamaný že stále bývaš u neho a kámo nepopieraj to lebo vieš....viem to a to tvoje popíjanie a nekonečné vyhadzovanie red oči vaším že načo ťa splodili a podobné reči o ktorých viem ....samozrejme ,....ha kámo si na mňa prikrátky
@kubbox Barracuda na profilovke dodava tvojim krutoprisnym dissom z druziny neskutocnu uroven. Zjem si pri tebe veceru, lebo zajtra idem na sluzobku do Lefantoviec tak nech som napapany.
@fukaj prečítal si si po sebe svoj koment ? kde ty chceš ísť na služobnú cestu ? pošli mi do správy list ale email kde máš príkaz na služobnú cestu a ja si to telefonicky overím....dobre môj ? ty si myslíš že ja som včerajší a že neviem že robíš za pásom ? načo sa tu hráš ? človeče aspoň neojebávaj !? .....ale prisahám že ak mi to pošleš tak verejne sa ti ospravedlním..... dokonca zaplatím ja reklamu tu na na Birdzi kde sa ti omluvím
@kubbox kamos, viem ze je korona a bla bla ale navstevu psychiatria kvoli predpisaniu noveho balicka liekov by si asi nemal uz dlho odkladat.. tieto tvoje utkvele predstavy ze niekam cestujes
Ano, je to extremne odveci sposob oslovovania cloveka, a myslim, ze to dost jednoznacne funguje obojstranne, ze ja po nikom nekricim beloch/cernoch/mulat/Indian a tiez nie som takto oslovovana
akože, asi by som ani nezareagovala, pretože to nepovažujem za bežné oslovenie, čiže by som skôr mala pocit, že tomu dotyčnému nejako šplouchá na maják Možno keby som v skupine viacerých ľudí, kde sú napríklad všetci čierni a ja jediná biela, a jeden z nich ma osloví "hej, biela slečna", tak asi viem, že hovorí na mňa... a nebrala by som to nijak urážlivo. ikeď viem si predstaviť, že ak by som ja oslovila dotyčného "hej, tmavý muž" tak by ma asi nakopal do zadku ale ja by som tak nikoho neoslovila, lebo je to odveci.
@kubbox
1. čo? ako je toto reakcia na mňa?
2. čo? ponúkneš mi lepšiu prácu ako mám teraz? akože akú? že budem musieť vydávať energiu na cestovanie aby som bol niekde rovnako ignorovaný ako tu kde som teraz? načo mi to je? Nemusím vyhadzovať prachy a čas a energiu na to aby ma mali v piči niekde v zahraničí, majú ma rovnako v piči aj tu. Rovnako ako mám v piči aj ja, lebo dneska stretnem, zajtra ako keby som nikdy nestretol.
"ja mám precestovanú celú západnú Europu, Kanadu, Južnú ameriku, Austráliu, Nový Zéland, Japonsko, Kazachstan, Dubaj, Katar ...a idem teraz do Číny...."
a čo ťa na tom napĺňa či čo? čo je na tom to čo z teba robí lepšieho človeka než sme my všetci ostatní ktorých tuto zdrbávaš? prejdeš sa miestom, pozrieš sa ako vyzerá. a ďalej? vysvetli mi tú hodnotu.
akože hej, píšem jedovato a útočne, ale zároveň by ma naozaj zaujímala odpoveď.
@kubbox@13 nie, len ty máš iný kontext (ak predpokladáme že ideme veriť tomu čo vravíš).
lebo v tvojom svete keď na teba niekto zakričí "hej, beloch", tak je to priame oslovenie na teba lebo si v Japonsku (lol už vidím jak ťa tam budú okrikovať, národ asociálov) či v Kazachstane (tam asi budú, že daj peňaženku) či v Dubaji (tam asi budú že vypadni ty lúza) či bohviekde, tak je to jasné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@1 keby pozoruješ negroidnú kultúru bez predsudkov a podobne, tak ti dôjde, že sú to skupinka odlišne zmýšľajúcich típkov,
ktorí
1. majú nutkanie riešiť problémy po Rusácku - agresivita a násilie...
2. postupne je to už nie riešenie problému, ale nutkanie mať násilie a agresívne prejavy..
3. často je v tejto oblasti deficit inteligencie a tak nájsť dôvod na vyvolanie konfliktu je veľmi náročné (už asi vieš kam tým mierim)
4. nevyznelo to trošku rasistificky? ale odpusťte mi to, ja som taký Rastafikfik
@1 Toto je otázka, nad ktorou sa už veľmi dlho zamýšľam. A nad obhajcami ich agresie, ktorí im olizujú topánky.
Takí Aziati tiež nerobia cirkus.
Takže mi z toho vychádza, že jedine oni majú so sebou problém.
1. čo? ako je toto reakcia na mňa?
2. čo? ponúkneš mi lepšiu prácu ako mám teraz? akože akú? že budem musieť vydávať energiu na cestovanie aby som bol niekde rovnako ignorovaný ako tu kde som teraz? načo mi to je? Nemusím vyhadzovať prachy a čas a energiu na to aby ma mali v piči niekde v zahraničí, majú ma rovnako v piči aj tu. Rovnako ako mám v piči aj ja, lebo dneska stretnem, zajtra ako keby som nikdy nestretol.
"ja mám precestovanú celú západnú Europu, Kanadu, Južnú ameriku, Austráliu, Nový Zéland, Japonsko, Kazachstan, Dubaj, Katar ...a idem teraz do Číny...."
a čo ťa na tom napĺňa či čo? čo je na tom to čo z teba robí lepšieho človeka než sme my všetci ostatní ktorých tuto zdrbávaš? prejdeš sa miestom, pozrieš sa ako vyzerá. a ďalej? vysvetli mi tú hodnotu.
akože hej, píšem jedovato a útočne, ale zároveň by ma naozaj zaujímala odpoveď.
lebo v tvojom svete keď na teba niekto zakričí "hej, beloch", tak je to priame oslovenie na teba lebo si v Japonsku (lol už vidím jak ťa tam budú okrikovať, národ asociálov) či v Kazachstane (tam asi budú, že daj peňaženku) či v Dubaji (tam asi budú že vypadni ty lúza) či bohviekde, tak je to jasné.