Urobi clovek, co je stastny so svojim partnerom, nieco take?
no CO POVIETE na toto ?fajn chalan chodi s babou aasi 3roky,raz sa mu stalo ze ma kamaratku a nieco sa medzi nimi stalo co bolo nefer voci jeho babe podviedli ju ...no nakoniec zistil ze lubi stale tu svoju ze to bola len CHYBA tak nikto o tom nevedel ...
chalan je nevyzretey kkt...prave som sa dozvedel ze sesternicu tiez podjebaval frajer a to spolu chodili dva a pol roka a teraz mi pisala naj. kamoska a tu tiez podjebal frajer....hm zivot je pes...
takze to vyzera tak ze chalani co podjebavaju baby maju baby a ti co nepodjebavaju nemaju...
no ved to je presne o tom (..ziot je pes....ale ma tolko rokov co ty taak to nechapem ty si myslis ze ked toto niekto spravi ..teda neviem ako to bolo r´prvy krat a druhy krat viem ako to je ...tak mi povedz preco to robi ...alebo sa boji toho ze mozno to chyba nebola ze mozno by bol stastnejsi s inou len proste zo zvyku po tolkych rokov to nemoze zmenit ???myslis ze je to tyYm?
je to večný sukničkár a nezmení sa to. radšej mať za priateľa dobrého, slušného, milého, možno nie až takého zaujímavého frajera, ale príjemného spoločníka, s ktorým sa dá pokecať, ktorý nepije (a teda nie je in), ktorý ani nefajčí, ale je VERNÝ.
čudujem sa tej babe, ktorú podvádza. To akože ona nezistila?
Niečo som nepochopil. Tá baba z ktorou chodil 3 roky vie o obidvoch prípadoch? Lebo ak áno a nedala mu zbohom - je strašne naivná. Ešte jeden krát sa to dá pochopiť ale pri druhom...
nie nie taa baba to praavezee nevie ....o tom prvom raze to nevie nik zevraj a ten druhy krat tu nie je ale mohlasi vsimnut nieco ako sa s prava ktej kamaratke...ja nevravim ze nie je moznee aby niekto mal vztah no spravi taku chybu raz ,,,ale nechapem ak ju spravi druhy krat...potom preco pritom je s tou druhou stastny ale vravi ze nemoze ??preco teda?co ak to chyba nie je tentokrat,co ak nema byt navzdy s tou svojou babou ,myslite ze to moze byt zo zvyku ,,??potom aky to ma zmysel ked toto robi svojej babe ..ja to chcem len pochopit
hm ja mam taky isty pocit NECHCEM urazat nikoho ak to niekto zazil moze to byt inak no CLOVEK KTORY BY MILOVAL SVOJHO PARTNERA TOTO NESPRAVI DVA KRAT (aj ked stava sa sezko ale LOGICKY!...PRVY OK STAVA SA ESTE ...no druhy precooo ???ako ju moze mat rad to robi potom z lasky k nej ci co ?????´PODLA Mna by bol stasny s tou druhou lebo si strasne rozumeju maju sa radi ..obaja to vedia ze to nie je len tak lebo ani jeden z nich nie je taky...a nakoniec on povie ze asi to bola chyba mrzi ma to
hej, prvý krát to môže byť, ako nejaké zaváhanie alebo tak, xce sa uistiť či naozaj je jeho partnerka tou správnou, či mu nebude lepšie a inou alebo tak...lenže ked to spraví druhý krát, tak sa asi uistil....len je zrejme zvyknutý na svoju babu po tolkej dobe a nevie si predstaviť že by bol bez nej
hm neni nahodou ta baba o ktorej sa bavime ty ? ale to je jedno, moj nazor je asi taky ze so vzahom to uz moc spolocne nema, ved vztah sa vprvom rade zaklada na dovere, aby si ty dvaja ludia rozpravali co druhym nehovoria a ked zacne uz jeden klamat a podjebavat tak to stoji za uvazenie ci ich este spaja ta laska alebo to uz neni len z toho zviku a ak zacina z toho cuvat tak fakt neviem o co tej babe este ide , udrziavat nieco o co jeden z nich evidentne nema zaujem ? chlapec sa uz pohral dost a chce novu hracku , je to moj nazor no mozno som to spravne nepochopil a mylim sa nevidim do toho
A ona sa to skôr či neskôr aj tak dozvie, ak to vieš ty, určite to vie viacero ľudí, takže sa to prevalí a vinní budú nakoniec všetci, že jej neotvorili oči.
Ludia,ako to tu tak čítam,tak mi to tak pripadá,že by ste boli schopní odpustit neveru?Akože nechápem!Ano,ak niekeoho milujete,tak sa ho nedokážete vzdať,ale ja by som to NIKDY neodpustil!Lebo ak jeden miluje,NIEJE MOŽNÉ aby podviedol milovaného človeka!NIKDY!!!Ved nad tým nemôže ani uvažovať!1.MILUJE HO/JU!, 2.vie,že by mu/jej s tým ublížil/a, 3.stojí to za to???A ruku na srdce,prečo ludia podvádzajú svocjich milovaných partnerov?Je to všetko v komunikácii!!!Neklape to v sexe?Treba sa o tom porozprávať!Pohádajú sa?Treba o tom pokecat!Ak milujete,TAK MILUJETE!!!a ak NAOZAJ milujete,nepodvediete!!!NIKDY!!!
no tak asi mate pravdu podla mna je to tiez tak nechapem potom preco by to clovek urobil...asi sa len boji co na to´okolie keby opustil clovek svojho dlhorocneho partnera koli nekomu inemu a to ze mozno by to bola nova laska mozno lepsia mozno nie clovek nikdy nevie tak to si asi nechce priznat je to jednoduchsie povedat ze to chyba ...ale chybu by hadam clovek nespravil dvakrat ak osobu miluje nie ...ja to nechapem ...ved to ide proti logike nieee?????
ahoj simonka , dako si nam vyrastla na 19 rocnu hmm , moje zlato najvacsia chyba bude asi v tom ze mas 17 a nevies co chces a racej sa venuj skole ako takymto pochybnym vztahom kde urcite niekto bude trpiet pre niekoho sprostost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
takze to vyzera tak ze chalani co podjebavaju baby maju baby a ti co nepodjebavaju nemaju...
čudujem sa tej babe, ktorú podvádza. To akože ona nezistila?
??????
ale on je zbabelec a svoju priateľku natoľko nemiluje, takže nech ju nevodí za nos, je to zlé, to nech sa s nou radšej rozíde.
...teraz z toho cuva preco ????
nemiluje tú svoju