Haha....ja mám ženský nick ešte zo školských čias, keď sme si robili srandu zo spolužiakov
Teraz väčšinou využívam nadržaných chlapcov, ked potrebujem niečo zaplatiť na nejakej stránke. Napr. na Hellshare sú najnovšie filmy a cez premiový to fičí svetelnou rýchlosťou... tak mi nedávno borec dobil 200GB za 40evri
@semhamforas bol by si prekvapeny co vsetko sa da najst na pokeci
staci si spravit zensky nick...bez profilu bez fotky..ist do sex zoznamky a do pol hodky mas 50 rp potom staci troska postuchat a obcas sa najde nejaky dilino co ti nieco dobije
@kosmiklove poom sa naskytá jediná otázka. Čo som robil doteraz?
BTW. Ako, ako je preboha možné, že niekto kúpi inej osobe premium účet na hellshare alebo inej stránke. Dobitie kreditu by som ešte nejako pochopil ale toto je mimo môjho chápania a nedokáže si predstaviť, čo tú osobu k tomu vedie
@shoesmaniac to nemožeš tak brať, ak niekto nerozmýšla rozumom...párkrát sa popáli a poučí sa
@semhamforas@kosmiklove ..takto jednoducho to fungovalo možno tak pred desiatimi rokmi, teraz sú ludia už dosť vychcaní ..ale ty si stále dva kroky pred nimi, a tak ich stále možeš celkom lahko ojekabátiť Základ je mať tip top profil premyslený úplne do detajlov aby nemali ani šajnu že by si mohol byť fejk, a tak si stačí uprdnúť na sklo a do minúty máš 80rp 8)
So @sabca217 sme si z nudy vytvorili profil a robili sme si srandu z ľudí (dohodli sme si rande s piatimi chlapmi na tom istom mieste o tom istom čase.. a tak )
ano mala som tak 10 rokov a chodila som tam balit chalanov a mala som fotku od niekoho z vampirefreaks co v tedy tazko ficalo no a zbalila som jedneho 19 rocneho ale spoluziak mu to potom cele vykecal :/ a bolo po srande
vlastne hej, robil som si tam raz taky socialny experiment, ci je pravda, ze pokec je plny pedofilov som si spravil profil asi 10-rocneho chlapca s normalnymi fotkami a tak a chodil som do miestnosti, kde som pisal normalne veci... zacali mi pomerne rychlo chodit TS-ky od dospelych panov, ale aj od ocividnych fejkov mojich "rovesnikov", za ktorymi sa skryvali zjavne uchylaci. vacsinou mi viac-menej nepriamo navrhovali stretko, ci hlavne lanarili nejake hanbate zazitky a fotky, ale najviac ma vylakal typek, co mi poslal nahe fotky nejakeho cca. 6 rocneho naheho dievcatka, ze ci by som nechel daco take nafotit ci co som tam odvtedy radsej nepachol
Ked sme mali tak 11-14 tak sme s kamoskami vytvarali ucty typu tvoja_tuzba a sexy_pumicka a zmotavali sme zufalcov a velmi sa na tom smiali. A posielali im fotky Hillary Duff ze to sme akoze my, a nikto nas neprekukol A dohadovali sme si s nimi stretka a skryli sa niekde v uzadi a sledovali ci pride, a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Teraz väčšinou využívam nadržaných chlapcov, ked potrebujem niečo zaplatiť na nejakej stránke. Napr. na Hellshare sú najnovšie filmy a cez premiový to fičí svetelnou rýchlosťou... tak mi nedávno borec dobil 200GB za 40evri
toto berem ako inspiraciu !!
staci si spravit zensky nick...bez profilu bez fotky..ist do sex zoznamky a do pol hodky mas 50 rp potom staci troska postuchat a obcas sa najde nejaky dilino co ti nieco dobije
BTW. Ako, ako je preboha možné, že niekto kúpi inej osobe premium účet na hellshare alebo inej stránke. Dobitie kreditu by som ešte nejako pochopil ale toto je mimo môjho chápania a nedokáže si predstaviť, čo tú osobu k tomu vedie
@semhamforas @kosmiklove ..takto jednoducho to fungovalo možno tak pred desiatimi rokmi, teraz sú ludia už dosť vychcaní ..ale ty si stále dva kroky pred nimi, a tak ich stále možeš celkom lahko ojekabátiť Základ je mať tip top profil premyslený úplne do detajlov aby nemali ani šajnu že by si mohol byť fejk, a tak si stačí uprdnúť na sklo a do minúty máš 80rp 8)
@semhamforas ...záleží od situácie celkom
to sme si s kamarátkou zmysleli, že si budeme robiť srandu...
a ešte cuketka45 aj to bol len taký odveci nick