Cauko chcem sa spytat ci existuje nieco ine ako tabletka po ak vam to ujde dnu. Alebo ako proste zabrániť otehotneniu. Autorom komentarov typu ako kondom alebo nejebat ak to nevies a podobne ušetrím cas lebo taketo rady mi nepomôžu
Neviem, ale ak by si potreboval tak poznám výborného lekára, ktorý vykonáva potraty celkom lacno. Teraz má dokonca akciu, ak čakáš trojičky tak dva plody zabije za cenu jedného!
@dukduksk a uz si to mal niekedy ked to skurvene boli? a ako to “dojebe” kramy? myslis tym ze to rozhodi cyklus? jejda, radsej si rozhodim cyklus ako ostat tehotna s nejakym nezodpovednym typkom co nema ani prehlad v antikoncepcnych metodach
A btw ked ste “mali” skusenost s tabletkou a bolo napicu - cize uz sa “usmyklo” preco sa potom nechranite nejako ked nechcete mat decko, je 2020 a ty sa pytas picoviny co fore (coz sa da raz dva vyguglit bez pobavenia nas vsetkych) a je tolko antikoncepcnych metod ze kazdy so najde co mu vyhovuje (a nie, nie su to len kondomy a tabletky)
@kakofonicka hmmm to by som rada vedela prečo, určite lepšie tabletku čo vyvoláva potrat ak sa to ešte stíha oproti možnosti klasického zákroku... to vážne máme AŽ tak zaostalé zdravotníctvo?
@dukduksk mala som tabletku PO a nedojebalo mi to krámy ani ma to nijak nebolelo, bolelo to iba moju peňaženku lebo som mala 16 rokov a 30€ bolo veľa pre mňa v tej dobe
mozu ju boliet kramy, ja som dostala tiez dost neprijemne kramy po tabletke
hold ale smola, nedavate si pozor tak teraz sa bud budete modlit, budete vychovavt baby alebo trpiet z tabletky po, neviem co cakas ze ti niekto poradi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a preco nie tabletka po? si zebrak a je ti luto dat 20e za tabletku alebo si sa priznnal az par mesiacov po?
hold ale smola, nedavate si pozor tak teraz sa bud budete modlit, budete vychovavt baby alebo trpiet z tabletky po, neviem co cakas ze ti niekto poradi...