Ahojte ide o to že som bola na jednej akcii, a stretla som sa tam s jedným kamarátom, tak sme niečo popili a tak, a napokon sme išli k nemu domov. Všetko vyzeralo v pohode ale on potom mi zrazu navrhol aby som mu vytrúbila ale ja som odmietla, povedala so
a ja som aj chcela normálne odpovedať v zmysle, že ak sa pokazí, tak kvôli nemu a nie tebe, ale teraz neviem, či sa ťa namiesto toho nespýtať, či si ešte stále lezba:
na takého kamoša sa vykašli, nestojí ti zato ak ti navrhuje niečo takéto. Jasne že si dobre spravila. Ja by som mu ešte jednu strelil aby si zapamätal...
tak si to zrekapitulujme máš 14 takže chodíš na základku , piješ alkohol a pýtaš sa toto ? srsly ?nemáš na toto všetko ešte čas ???????????a sorry nie toto ti nebol kamarát a ak o takého kamaráta stojíš, potom ti nepomôže birdz..
az tak tragicke to nemusi byt boli ste opity mozno sa ti omluvi ked bude triezvy no neviem ale nemalo by to urobit s tym kamartstvom nic vazne podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
teda znicene bolo po tvojom odmietnuti ofc, je mi to luto..
jasné že si spravila dobre,...na takého kamoša sa vyser...
a ja som aj chcela normálne odpovedať v zmysle, že ak sa pokazí, tak kvôli nemu a nie tebe, ale teraz neviem, či sa ťa namiesto toho nespýtať, či si ešte stále lezba:
» www.birdz.sk/forum/som-lezba...
a k teme..
jeejda to je ake zlate,urobila si dobre..
uz som myslel,ze slusne dievcata neexistuju
Skapala som
a co to za geny? odkial?
@flyinbirdie ako som to mohla vedieť???
inak @3
a kolko má 14 tiež ako ty ?
ježiši dnešné baby sú strašné trúby.... ale si špeci lebo aj napriek tomu že si trúba si mu nevytrúbila
A zaiste si to na druhy den ani pamatat nebude a ak bude tak sa moze akurat hanbit...