@aguri500 ale tak niet sa čo čudovať pri tom pohľade ale chápete obyčajný človek, ktorý sa o seba stará sa nakazí hocijakou sračkou kedykoľvek ... a oni??? nič ci pana nesmrteľný do kelu dnes také malé cigančatá nastúpili od MHD a ja som normálne na nich ostala pozerať s otvorenou papuľkou ... tá špina... proste HNUS !!!
Pičizmus -,- Senzácia pre tých, čo KE ani z diaľky nevideli.
Nepozerala som celé, ale po tej ceste, kadiaľ idú na začiatku, bežne chodím cez víkend pešo, nikdy sa mi nič nestalo.
Vždy chce niekto vedieť, koľko je hodín, prípadne deti, či nemám dvadsať centov, ale obťažuje ma to podstatne menej než tlupy nevyhonených kriplíkov v mojej MČ.
zasmiala som sa na ich hláškach Ale sranda tam prechádzať nie je. Len párkrát som popri Luniku prechádzala autom, ale príjemný pohľad to nebol. Kamoška s priateľom tam zašla autom len raz, aj to len sa otočiť, ale naspäť trielili o poznanie vyššou rýchlosťou.
keď som bol v KE na výlete tak som kamošov veľmi prehováral aby sme sa tam šli pozrieť, ale prenajatie obrneného transportéru bolo moc drahé pre študentov, tak sme to videli len z diaľky
Nooo.. a že na Slovensku nieje žiadna možnosť safari. Tuto to je dokonca safari s adrenalínom.. Ale ja osobne by som tam na SVOJOM aute šiel jedine s dobre viditeľnou hlavňou vytŕčajúcou z okna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
možno v tomto
dufam, ze bez streliva =D
Nepozerala som celé, ale po tej ceste, kadiaľ idú na začiatku, bežne chodím cez víkend pešo, nikdy sa mi nič nestalo.
Vždy chce niekto vedieť, koľko je hodín, prípadne deti, či nemám dvadsať centov, ale obťažuje ma to podstatne menej než tlupy nevyhonených kriplíkov v mojej MČ.
ale sila vážne
Ale je smutne ze dnes sa ludia boja prejst po jednom sidlisku dokonca auto bac sa o svoj zivot... No co uz, americky sen.