Predstav si, ze ti v zivote niekto velmi ublizil, a potom stretnes osobu ktora sa ponukne ze toho cloveka dobije.vyuzil by si tuto ponuku? pripadne za akych okolnosti
Mala som taku ponuku ale nevyuzila lebo by to ublizilo viac osobam ako tomu konkretnemu ako jeho rodone napr ktorej som ublizit nechcela moj problem je ze sa neviem pomstit lebo vzdy to je tak ze sa nepomstis len dotycnemu
ja som proti fyzickému násiliu .. ale keď si mňa niekto pohnevá alebo mi vedome ublíži a nie je mu to ľúto tak má už smolu .. nie som fanušik pomsty ale ak viem nejako dopomôcť *spravodlivosti* tak zvyčajne takú možnosť vždy využijem
Nie, takto ti uz dal pokoj, a ak to zacnes znova, zacne aj on... a nekumusi to byt nieco, za co by ho potrestali alebo mal z toho problem. Take malickosti, ale na tvoj ucet. Pokial by to stale prebiehalo, vtedy sa o niecom takom dá baviť.
Nie, skôr by som využila návrh na súd na ústavnú psychiatrickú liečbu, kedze ten človek si neuvedomuje potrebu psychiatrie a všetci naokolo to vidíme, to je tak: keď si mŕtvy, ty to nevieš, ale tvoje okolie trpí. To isté platí, keď si jebnutý...
To by mi musel neviem ako brutálne ublížiť, aby som na také niečo pristúpila.
Takže pokiaľ mi ten človek nezabil člena rodiny, tak nie, nevyužila by som to.
odpustil by som mu, ja tiež nie som bez viny a kto je nech hodí do mňa kameňom....
spravodlivosť za zle skutky čo vykonal v živote každého dostihne a kto si myslí, že jej ujde sa jedného dňa veľmi prekvapí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Tých čo mi ublížili si mordujem zo zásady sám.
Dobila by som ho sama (a ak nie )
Spolieham sa na to že sa mu to vráti a aj s urokami
Lebo to čo do sveta vyšleme , to sa nám vráti
Zivot je totiž ako bumerang
Takže pokiaľ mi ten človek nezabil člena rodiny, tak nie, nevyužila by som to.
spravodlivosť za zle skutky čo vykonal v živote každého dostihne a kto si myslí, že jej ujde sa jedného dňa veľmi prekvapí...