čawky,,, pre tých ktorých ste boli v usa, ako to je s liekmi? treba dake tlačivo na overenie na letisko? (nechcem aby ma označili za dakeho dilera alebo nerobia s tym problemy? thx
v nepríručnej batožine som mala tuším nejaké lieky, také čo v amerike sa nerobia, aj keď nie predpisové + napríklad domáci med, čo by sa tuším tiež nemalo privážať, a nikto nič neriešil.
Nechcem ta navadzat, ale ja by som ich na tvojom mieste skryla niekam do vrecka nohavic, len aby som nemusela zistovat tie informacie okolo toho, ako to funguje...obdiv tak trocha.
a v nejakom filme som videla že vraj pokiaľ povieš že liek je pre zviera, tak ti ho nemožu zhabať a nepotrebuješ potvrdenia vraj aj keď to týpek odchádzal z ameriky sa mi zdá + samozrejme film.
všeobecne, ak si berieš lieky so sebou, tak k nim musíš mať príbalový leták a najlepšie aj doklad o tom, prečo ich berieš. neviem, ako to je s US kontrolami, ale frajer, keď len prestupoval na NY letisku, tak mal problém s plátnami a maliarskymi potrebami
lieky by mali byt ok, ja ked som isla do ameriky som si zabalila tonu liekov na vselico, ved clovek nikdy nevie. vobec to neriesili. do prirucnej by som ich nedavala a takisto nie do nohavic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov