Mozem uskladnit moc ? Nepokazi sa zistia to na drogovych testoch ze to je statsi moc? Potrebujem kvoli tomu ze momentolne som cisty a chcem sa nafajcit lenze nemozem lebo kazdy mesiac mam tie pojebane testy dopredu si nastim a potom to len dam
áno, zistia, že je starý
a hlavne by ho neprijali, ak by si ho len tak priniesol - veď to by si rovno mohol odovzdať moč hocikoho iného, nezisťujú pri tom aj totožnosť DNA
Pri jednorazovom resp. ojedinelom užití marihuany sa stopy THC v moči môžu objaviť max. do 1 mesiaca, pri dlhodobom užívaní max. do 3 mesiacov. (RE/Set, o.z.)
Testy? Akože myslíš testy na drogy?
Vraj THC zostáva v moči cca 10 dní, ale môže až mesiac. Skús šťastie. Počkaj do ďalších testov, nafajči sa hneď po nich a modli sa, nech je to o mesiac fuč.
Páči sa mi, ako tu všetci dávate rozličné údaje, o tom, čo kde vydrží, ako dlho a prečo
Ja napr. tak viem, že v moči ti môžu ostať stopy THC max. 2 týždne, testy z krvi sú presnejšie, čiže min. mesiac by si mal byť čistý..
A keby veľmi chceli, vedia užitie drogy zistiť z vlasov.
Aspoň tak to viem ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a hlavne by ho neprijali, ak by si ho len tak priniesol - veď to by si rovno mohol odovzdať moč hocikoho iného, nezisťujú pri tom aj totožnosť DNA
@5
:-S
1. myslis si ze si jediny na svete koho toto napadlo ?
2. myslis si ze ti ludia co robia testy su sprosti ?
spravne odpovede: 1. nie, 2. nie
Vraj THC zostáva v moči cca 10 dní, ale môže až mesiac. Skús šťastie. Počkaj do ďalších testov, nafajči sa hneď po nich a modli sa, nech je to o mesiac fuč.
Ja napr. tak viem, že v moči ti môžu ostať stopy THC max. 2 týždne, testy z krvi sú presnejšie, čiže min. mesiac by si mal byť čistý..
A keby veľmi chceli, vedia užitie drogy zistiť z vlasov.
Aspoň tak to viem ja