a aky by to malo zmysel pchat tam nechty bez gelu ? ta lampa je na to lebo tieto gely ti neuschnu na vzduchu ale len v nej na nic ine sa nepouziva a teda logicky by to nemalo ziaden ucinok a zmysel
no hej treba ti na gelove nechty velmi vela veci chces zoznam ?
UV lampa -mas
typy
lepidlo na typy
bunicina
dezinfekcia
pilnik 80/80
kvader
kovovy pusher
liehovy cistic
gel- podkladovy, modelovaci, vrchny
stetec na prach
stetec na modelovanie
kliestiky na kozicku
cvakacky na nechty
gilotinu
olejcek na kozicku
krem vyzivny
@klaudiqaaa tak v jej veku a ako zaciatocnik odporucam typy lebo so sablonami by sa zo zaciatku zbytocne trapila... beriem v ohlad vsetky dane veci nie ? ked vpodstate ani nevie naco je UV lampa nebudem ju zo zaciatku trapit modelovanim na sablony -.- zvycejne sa ucia veci postupne, ci teba ucili ako jedinu spredu do zadu a nie zo zadu do predu ako kazdeho normalneho cloveka ?
@luc.ka vies kolko mrte ludi ? ako ok teraz su ake akrylove ? ale to ti nechty dojebe dost...
@adka25 tak moja rada mozes ju brat alebo nie ale kedze sa to teraz ucim a skusam a viem a vidim ze ty absolutne zaklady vobec tak to bude pre teba jednoduchsie
@9 uz je tomu par rokov co robim nechty a lutujem ze som sa zozaciatku neucila na sablonky lebo mi dost dlho trvalo kym som na to nabrala cvik. Jediny rozdiel je v tom ze nemusi lepit a opracovavat typy, len urobit dobry tvar na sablonke a vysledny efekt je milionkrat krajsi kedze typy nikdy nevedia vyzerat prirodzene.... Pokial nie je fakt hlupa nauci sa to vpohode podla yt tutorialov
@klaudiqaaa a potom budu od nej ludia chodit ako od vietnamcov s plesnami ked sa to bude ucit podla tutorialov a nebude vsetky veci ovladat ja som na to hakliva ak niekto nieco nevie poriadne urobit podla spravneho technologickeho postupu ale pozri je to na nej ci hned zacne na sablony alebo skusi najprv na typy ja robim aj aj a neviem o tom ze by typy ak ich spravne opracujes vyzerali nejako neprirodzene
@sasuke wtf ved plesne sa jej mozu urobit ci ma typy alebo sablony to je uplne jedno... a ked sa nenauci podla tutorialov tak jej mozes odporucit 300eurovy kurz na ktorom jej ten isty postup vysvetli miesto virtualnej manikerky realna...
@klaudiqaaa nechapes ma nevravim ze jej plesne spravia typy ale zly technologicky postup kt dost tutorialov ma...
a ano neviem lebo ak dobre opracujes typy tak to nie je vyditelny rozdiel so sablonami
@klaudiqaaa mam na to papiere (ok budem mat) mam hodiny prace pod dozorom mam prednasky o chorobach, o bezpecnosti o stavbe pokozky a nechtu... napr len taka banalna vec ked robis niekomu nechty vies ze mas pokazde pouzit novy pilnik ? asi nie... alebo sa pytat na alergie.. alebo dezinfekcia ruk... prave taketo samozvane nechtarky sposobuju prenos chorob a vselijakych problemov.... preto jej radim sa najprv poriadne informovat nie len skoncit pri tutorialoch :-S videla som ako skoncili nechty po takych nechtarkach dovracala by si sa... to nejde len o samotnom modelovani gelovych nechtov musis si uvedomovat urcite veci k tomu aby ta praca bola naozaj dobra kvalitna a bezpecna :ehm: ale sak kludne si rob dalej ako myslis... a celkom jedno mi je aj ako sa zachova zakladatelka fora... ci to bude brat trosku vazne a zodpovedne alebo si bude mysliet ze je majsterka sveta a vsicko vie lebo videla par tutorialov a roky to robi takto tak to roky bude takto dalej robit
@sasuke ja sa tu s tebou natahovat nebudem. niekto sa musi chvastat papiermi a vykrikovat ze je pro a za tie "samozvane manikerky" zas hovoria desiatky spokojnych zakazniciek.
@klaudiqaaa ja som nikde nepovedala ze som pro... nevkladaj mi slova do ust ako sa ti to hodi prosim ta ja len vravim ze to nie je len cisto o modelovani ale aj o uvedomeni si co vpodstate technicky robis... ale sak ano im to pride ok pokial sa nieco nestane to ti odvravat nebudem ludia su dokonca tak hlupi ze sa vratia aj tak kde im nicia a chyta plesen tie nechty... takze len tak dalej bro! :-S
.. ale chapem ze si vytocena ze existuju dievcata co su samostatne sikovne a vedia sa naucit nieco bez toho aby nad nimi niekto stal, dokonca si uvedomuju co robia bez toho aby im to niekto vysvetloval.... chapem ze ta este viac vytaca ze k takym dievcatam chodia desiatky zakazniciek a preto musis nieco aspon vyplut a tak zajebes ze vsetky nechtarky bez papierov robia plesne a tie zakaznicky sa k nim aj tak vracaju...lebo maju plesne,......to je pre teba tak strasne typicke take picoviny vymyslat ze si na to dajspravit patent a nazvi to sasukoviny
@klaudiqaaa zlaticko moje jedina co chytas nervy si ty ja vsetko co vravim vravim zo skusenosti a z poznania takych sprostych zakaznicok ale teba bavi na mna reagovat a vytacat sa asi ti to robi dobre... ja tuna slecne zakladatelke vysvetlujem ako to je... to ze niekto nieco dakde robi v nehygienickych podmienkach lebo nikdy ani jednu takuto nechtarku som nevidela po kazdej zakaznicke menit pilnik alebo ze by sa spytala na alergie a pod... ak to ty vsetko zvladas a nejako si si to vydedukovala sama v svojej malej hlavicke tak je to super a chvalim ta ale niekto ak ide robit veci druhym ludom tak to berie trosku zodpovednejsie a radsej sa popyta odbornika nejake veci a necha si to vysvetlit poriadne vies ? :-S ja nemam byt vytocena za co ja nie som zavystliva pica ja im to vsetkym prajem ked sa dari tak nech v tom pokracuju ale nech potom neplacu ked sa daco stane a nebudu vediet preco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
UV lampa -mas
typy
lepidlo na typy
bunicina
dezinfekcia
pilnik 80/80
kvader
kovovy pusher
liehovy cistic
gel- podkladovy, modelovaci, vrchny
stetec na prach
stetec na modelovanie
kliestiky na kozicku
cvakacky na nechty
gilotinu
olejcek na kozicku
krem vyzivny
hadam som na nic nezabudla
@adka25 tak moja rada mozes ju brat alebo nie ale kedze sa to teraz ucim a skusam a viem a vidim ze ty absolutne zaklady vobec tak to bude pre teba jednoduchsie
A je jasne ze nevies, od teba ma to neprekvapuje
a ano neviem lebo ak dobre opracujes typy tak to nie je vyditelny rozdiel so sablonami
i dont care... to je jedno, aky material, cokolvek nalepene umele ma proste nezaujima
vsetky si kupte len tu gilotinu a hotovo :letim:
mozno by sa dostal aj na @hotarin blog o tyzden