Potrebovala by som úvahu na tému: Kto má šťastie, tomu netreba rozumu. alebo Viac je rozum než šťastie. Ja som na písanie slohu antitalent takže preto sa pýtam či nemá náhodou niekto napísanú naša učiteľka má sčítaný celý internet takže by som potre
nechápem čo je na tom také ťažké sadnúť, zamyslieť sa a napísať svoje myšlienky na danú tému, veď to nie je akoby si mala písať o niečom, čomu nerozumieš
tie slohy majú svoje opodstatnenie a keď sa im budeš vyhýbať, jedného dňa nenapíšeš bakalárku ale kúpku plagiátorstva
@dia7 Podľa mňa na uváhe nie je nič možné skaziť, veď je to tvoj názov akurát zachovaj formu typu úvod, jadro a záver. A použi tam slovené spojenia ako "Myslím si, že..." "Podľa môjho názoru..." "Osobne sa prikľáňam..." a pod.
Ja som vždy mala problém s tým, že som uvažovala veľa a tým pádom som musela sekať zo slohov, vždy boli veľmi dlhé
A k téme by som napísala niečo typu keď si dievča nájde "princa," tak sa vykašle na vzdelanie. Nepremýšľa o budúcnosti až do dňa kedy sa oná budúcnosť naplní a ona ostane na ocot bez zázemia, bez práce bez vzdelanie. Keďže mala na začiatku šťastie, tak sa spoliehala, že to bude fungovať a že vždy si splaší niekoho kto sa o ňu postará ale ROZUM to nikdy nebude mať...
To ma prvotné napadlo, ale je veľa pohľadov na túto tému. Píš to čo ťa prvé napadne, čo keď sa ťa spýta spolužiačka v škole otázku "načo sa to učíš, veď ty to nepotrebuješm, ty máš vždy šťastie.." niečo čo ťa napadne pri tých slovách.
Nejak sa motám ale čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
tie slohy majú svoje opodstatnenie a keď sa im budeš vyhýbať, jedného dňa nenapíšeš bakalárku ale kúpku plagiátorstva
Ja som vždy mala problém s tým, že som uvažovala veľa a tým pádom som musela sekať zo slohov, vždy boli veľmi dlhé
A k téme by som napísala niečo typu keď si dievča nájde "princa," tak sa vykašle na vzdelanie. Nepremýšľa o budúcnosti až do dňa kedy sa oná budúcnosť naplní a ona ostane na ocot bez zázemia, bez práce bez vzdelanie. Keďže mala na začiatku šťastie, tak sa spoliehala, že to bude fungovať a že vždy si splaší niekoho kto sa o ňu postará ale ROZUM to nikdy nebude mať...
To ma prvotné napadlo, ale je veľa pohľadov na túto tému. Píš to čo ťa prvé napadne, čo keď sa ťa spýta spolužiačka v škole otázku "načo sa to učíš, veď ty to nepotrebuješm, ty máš vždy šťastie.." niečo čo ťa napadne pri tých slovách.
Nejak sa motám ale čo už