@wewo@Grietusha@Staphylococcus
lebo skrsla mi myšlienka že by som ai tam postavil bungalov ...v ČR mám pozemok a naskytla sa mi možnosť ho vymeniť za menší ale pri Mladej Boleslavy takže nad tým uvažujem ....mám pozemok na Morave ktorý som zdedil ma 4000m2 a chce ho jeden vinár ale nechce ho kúpiť ale vymeniť za 622m2 pri MB teda tak znie jeho ponuka ale musím uznať že je to pekná lokalita s dobrým výhľadom ....ja hentú veľkú rovinu čo mám na Morave asi ani nevyužijem a cenovo by som čosi prerobil ale kašlať na to keď budem mať zázemie aj blízko Prahy
@lenkaska1 vieščo Rakusko fajn na vylet dovolenku alebo taka jazda športiakom skrz krajinou ale to ich bankovnictvo a urady ....skratka nuda, Rakusko je samo o sebe nudné ...čo ja viem ....pokiaľ ti ide o zárobok tak fajn ale na dlhodobé žitie si to v Rakúsku predstaviť neviem
Urcite by som nemenil tie pozemky. Ak chce ten vinar tvoj pozemok, tak mu ho prenajmi na dobu neurcitu. Urcite nemen. Ak vies ako to vyzera pri bolke, tak asi ti aj samemu dopne, ze je to velka strata. Prenajmi mu trebars 3000m² a na tej 1000-ke si postav dom.. ja mam zahradu taku velku a nie je to nejaky extra velky pozemok., Takze tych 620 je fakt malinko.
Ale inak osobne by som si nebral 4k m² na pestovanie hrozna to je tiez malo ak chce zarobit
@kubbox mna by zaujimalo co presne je na rakusku a jeho bankovnictve a uradoch nudne? online system danoveho priznania kde vsetko sam poriesis z domu za 10 minut? Vlastne vsetko online vsade od objednania sa k doktorovi az po ziadost o vratenie penazi z poistovne za nadstandardne osetrenie? alebo rodicovsky prispevok vo vyske dvojnasobku slovenskej priemernej mzdy?
ci vlastne mozno to je nudne ze v Rakusku vsetko slape ako hodinky, teraz sa citim ako Cuky a Luky ale je to tak, na rozdiel od Slovenska kde na vsetko musis rok cakat a chodit po uradoch s formularmi jak v roku 1980 a nakoniec aj tak nic nevybavis lebo niekde v systeme je chyba a stara uradnicka ma nahovno naladu
nie, prave som sa odtadial presťahovala do spominaneho nudneho Rakuska a som fest šťastná a to je navyse zima a lockdown ..... ale inak v bne bolo super. Ale neplanujem sa vracat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Možno až raz budem mať stály remote job tak nad tým budem uvažovať viac.
Ked uz tak Rakusko, ale neviem nemecky
lebo skrsla mi myšlienka že by som ai tam postavil bungalov ...v ČR mám pozemok a naskytla sa mi možnosť ho vymeniť za menší ale pri Mladej Boleslavy takže nad tým uvažujem ....mám pozemok na Morave ktorý som zdedil ma 4000m2 a chce ho jeden vinár ale nechce ho kúpiť ale vymeniť za 622m2 pri MB teda tak znie jeho ponuka ale musím uznať že je to pekná lokalita s dobrým výhľadom ....ja hentú veľkú rovinu čo mám na Morave asi ani nevyužijem a cenovo by som čosi prerobil ale kašlať na to keď budem mať zázemie aj blízko Prahy
Ale inak osobne by som si nebral 4k m² na pestovanie hrozna to je tiez malo ak chce zarobit
ci vlastne mozno to je nudne ze v Rakusku vsetko slape ako hodinky, teraz sa citim ako Cuky a Luky ale je to tak, na rozdiel od Slovenska kde na vsetko musis rok cakat a chodit po uradoch s formularmi jak v roku 1980 a nakoniec aj tak nic nevybavis lebo niekde v systeme je chyba a stara uradnicka ma nahovno naladu