@annyejnji@9 No nie sú to krásne a vznešené psy? Veď sa nane pozri. Koho by nefascinovali. Raz si aj kúpim vlastnú dlhosrstú kóliu, keď mi zdochne sedemnásť ročná mačka.
Na veľa zvieratách ma čosi fascinuje, ale ked iba tri tak papagáje (nemusia hovoriť, ide skôr o sfarbenie), gepardy (stovka za tri sekundy, koho by už len to nefascinovalo ) a tučniaky.
Teraz si neviem spomenúť na konkrétne čo ma nadchli ale viem že nejaké určite boli. Super fórum!
Ale všetky sú super hlavne keď to človek dlhšie pozoruje ako sa to správa..takto som sledovala napríklad celý deň mravce čistiť si spráchnivený peň a robiť mravenisko alebo malého pavúčika ako chytil veľkú osu a obaľoval ju to bola pecka najviac ma fascinuje to zvieracie rozmýšľanie a to aký je v tej prírode všade systém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
(Aj viac by sa toho dalo vymenovať..)
Ale všetky sú super hlavne keď to človek dlhšie pozoruje ako sa to správa..takto som sledovala napríklad celý deň mravce čistiť si spráchnivený peň a robiť mravenisko alebo malého pavúčika ako chytil veľkú osu a obaľoval ju to bola pecka najviac ma fascinuje to zvieracie rozmýšľanie a to aký je v tej prírode všade systém