drahe hodinky ti nikto len tak neda ani ich nevyhrabes z kosa... su zobraci ktory naozaj nieco znamenali... a ked mas na takych hodinkach vygravirovane nieco co pre teba znamena spomienky na milovanu osobu, nedas to za nic na svete... ale este som nestretla takeho bezdomovca
nevidela som bezdomovca s hodinkami, ale chalana v mojom veku v značkových teniskách, v koženej bunde, v rifliach - proste vymódeného, ešte aj vlasy mal vygélované....
to mi pripomína jednu poviedku od Chuck-a Palahniuk-a z knihy poviedok Strašidlá. len už neviem jej názov.
ale bolo to o nesmierne zazobaných ľuďoch, kt. už nudil ich vysokopostavený život a prezliekali sa do handier, aby zapadli medzi bezdomovcov. (samozrejme, nik o tom nevedel, iba tí, ktorí to praktikovali).
Keby som bola bezdomovec, hodinky su to posledne, co by som si nechavala ako pamiatku na minulost, obzvlast, ak su drahe - to by som predala, nech mam aspon trochu penazi na uzitocnejsie veci. Takze je dost mozne, ze ich ukradol, ale to by tiez co najskor predal, takze je dost mozne, ze su stare a nefunkcne, ale to by ich tiez chcel bud predat, alebo vyhodil naspat, takze... vychadza mi z toho, ze tato kombinacia je velmi nepravdepodobna.
Ze je to len imitacia. Nevyznam sa sice v hodinkach, ale myslim, ze nikto by na prvy pohad nerozpoznal prave hodinky od nepravych. Podla mna su skoro rovnake. A kedze je to bezdomovec, tak o to viac by som si to myslela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
filip
ale bolo to o nesmierne zazobaných ľuďoch, kt. už nudil ich vysokopostavený život a prezliekali sa do handier, aby zapadli medzi bezdomovcov. (samozrejme, nik o tom nevedel, iba tí, ktorí to praktikovali).