@hluzar no keď sa mi niečo nepáči , tak sa mi nepáči, tie prstene sú obyčajne braky, nemáš asi zmysel pre krásu a umenie!
a ja ťa nezdrbávam, dal si taku anketu tak odpovedám alebo ti mám lichotiť, a čo som nejaký riťolez výjebaný , som otvorený a priamy človek, neznášam podlizovanie a skresľovanie skutočnosti, ten @apis -ov je skvost, tak nejako si predstavujem prsteň, ktorý by som chcel nosiť na verejnosti. No ale premňa za mňa si daj na prst aj medený drôtik tvoj problém!
@milos111 cim chces merat zmysel pre krasu ci umenie ? Vacsina reakcii je kladnych, to znamena ze moj vkus je pomerne univerzalny. Nikdy sa nezhodnes s kazdym.
Keby si napisal, nepacia sa mi , to beriem. Ale vzhladom na to, ze urazas moj vkus nie raz, nie dva krat , ale dokonca trikrat evidetne ide o nieco osebne.
Milos..... sice si o tebe myslim ze si dement, ale to ta nemoze brzdit v rozlete ! Vschop sa chlape !
@milos111 je to strieborna replika zhodujuca sa s originalom z trilogie Pan Prstenov takze sa necudujem ze nevies co je tam popisane kedze to je v elfstine =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
JEDNOZNACNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobre možno ten druhý je v pohode
otrAg01.jpg" target="_blank"> otrAg01.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
tak preco si tak davas zalezat, aby tvoja mentalna retardacia este viac vynikla ???
a ja ťa nezdrbávam, dal si taku anketu tak odpovedám alebo ti mám lichotiť, a čo som nejaký riťolez výjebaný , som otvorený a priamy človek, neznášam podlizovanie a skresľovanie skutočnosti, ten @apis -ov je skvost, tak nejako si predstavujem prsteň, ktorý by som chcel nosiť na verejnosti. No ale premňa za mňa si daj na prst aj medený drôtik tvoj problém!
Keby si napisal, nepacia sa mi , to beriem. Ale vzhladom na to, ze urazas moj vkus nie raz, nie dva krat , ale dokonca trikrat evidetne ide o nieco osebne.
Milos..... sice si o tebe myslim ze si dement, ale to ta nemoze brzdit v rozlete ! Vschop sa chlape !
ty si buď aký chceš podlízačný a univerzálny!
3. určite ne, len tak križ hockde nosiť nemože, nikto nevie čo znazorňuje
2. klasika
1. priliš veľky
3 nieje škaredý, ale pre dôvod vyššie neodporúčam
takže som za 2.