Ahojte , chcem vás poprosiť o radu , už dlhšie mi mešká menštruácia a neviem že prečo , mala mi dojsť 5 ale ešte stále nič , tehotná niesom ( určite !!!! ) a že či náhodou neviete ako ju privolať ..... za radu vopred ďakujem a blbé komentáre si nechajt
@3@4 dnes mi to ide nevadi....@kiwwi333 inac si nic z toho nerob mne neskala uz aj 3 mesiace a tiez som nebola tehotna....mozno je to len z nejakeho stresu co mas, alebo choroby....ja by som este pockala
mas 13 dievca, tvoje telo je este mlade a nevyvinute. Menstruacia ti moze meskat kedykolvek, ale v mladom veku, rozumej tych 13-17 to moze byt hocikedy a hocikolko.
@kiwwi333 kramy neprivoals nijak..musíš sa proste ukludniť..možno si v poslednom čase stresovala s niečim tak sa ti oddaluju....pri stresoch sa kramy môžu oddialiť aj o niekoľko týždňov a dokonca aj sa môžu na niekoľko mesiacov zastaviť....proste len predýchavaj ...daj si nejaku kupeľ ... pripi sa nech ti je fajne a ani sa nenazdáš a je to tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
prípadne si vyhrej podbruško horúcou vodou/elektrickým vankúšom...
a nestresuj
ak ta to ale boli tak chod k doktorovi on ti da vyvolavacku
Horuci kupel
Cervene vino
Ziadne stresy