moja diskusia je uplne obycajna ....skuste sa zapojit...powedste...preco po skusenosti s chalanom uz im newerim??preco to tak dokaze zasiahnut??...ved je na svete milion inych chalanou...moj problem je ale w tom, ze po rozchode som sa s tym chalanom nebav
fuuha dalo mi to roboty prečítať takyto podobny príbeh somaj ja prežil s mojou prvou laskou len v tom nebol nikto tretí ani štvrtý a kopačky som dal ja.... a to dievča mi nadavalo hrozne všade ma ohovaralo až som ju znenavidelpotom som ju zavolal aj von asi po mesiaci a tak aale stale je na mna ofučaná ...čo ti poviem možno chalanisko ti už nemože veriť potom ked si mu dala kopy a ak je to pravda že je kurevník a podvadzal ťa tak v tvojej koži by som ho už nikdy nechcel ani vidieť a nie sa este o neho hadať z tvojou "nastupkynou"
nemysli na takeho človeka, je to strata času, no nie su všetci rovnakí, tak ako ani nie su všetky rovnaké raz sa niekto najde, kto ťa bude mať rád a nebudeš sa trápiť pre taketo veci, že sa bojí, chodí s ďalšími atd, to nie je vzťah ale fraška, patrí to na zakladku, to čo si popísala, maj rozum, chce to čas, aby si našla svoju spriaznenú dušu, ľudia by mali brať trochu važne také vzťahy, vážiť si seba,ako aj toho druhého, držím ti palce
Zazil som podobnú vec, a najhorsie na tom vsetkom bolo to ze po tom co sme sa rozisli s dotičnou babou za 2 týžden si našla iného, ako keby som vobec neexistoval a vobec so mnou nič nemala... to ma maximálne dorazilo (( až potom som konečne pochopil, že tá baba ktorú som mal tak rád je nakoniec len obyčajná p***... človek sa musí s tým zmieriť a ísť ďalej,čas nakoniec nezastavíš...
aj ja som bola v podobnej situacii.....a poviem ti enbolo to lahke ale to asi vies aj sama!!!to ze na neho myslis s rozmyslas co by bolo keby nevie ci je normalne ale aj ja to robim takze...ale vzdy ked cosi s chalanmi neklapne tak my sme tie zle....v mojom pripade som bola ja ta zla lebo som dala kopacky (pricom on mal pravdepodobne pri mne ine) a nakoniec som este zostala ja ta namyslena!no ale najlepsie je ze on hned o 3 dni co sa so mnou rozisiel mal dalsiu a teraz ma kazdy tyzden inu a strieda ich ako na beziacom pase!ale aj tak ja som ta zla...mam len jednu radu:nelm si tym hlavu ono to prejde aj samo!ak mas daku kamosku ktorej mozes povedat vsetko co ta trapi tak sa jej vyrozpravaj...to naozaj pomaha!a na chalana ak sa to da zabudni.
hmm, pekne dlhy text :o) sorry, ale necitala som to.....len ten nazov, ze neveris chalanom! noo, ani ja im uz neverim az tak celkom! ale mozno sa raz najde taky, ktoremu budem uplne verit, ale zatial som takeho nenasla :o( a netrap sa! oki? :o)
ja neverim chalanom,ale verim svojmu priatelovi..ak mu neveris,vas vztah nema cenu..a nechapem ako je mozne,ze si nevidela,ze je suknickar..ved to si si musela vsimnut..
oki...chalani nie su druh kozmetiky alebo supermarket, v ktorom si kupila tvaroh po zaruke...takze neveris jednemu, dvom... trom...ale nie ako zivocisnemu druhu a v kazdom vyzname slova...
a teraz k veci ked ta ktokolvek sklame, potom dlhsie trva kym si k niekomu novemu vypestujes doveru...chce to len cas a citlivy pristup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a teraz k veci ked ta ktokolvek sklame, potom dlhsie trva kym si k niekomu novemu vypestujes doveru...chce to len cas a citlivy pristup
tiez robil podobne veci a tak, lenze ja ho stale chcem to je na tom najhorsie ze ani ta velka bolest co mi spravil mi nepomohla na neho zabudnut