chela som zbaliť jedného chalana všetko bolo OK ale potom ma predbehol...to by až tak nevadilo ...uš sme skoro boli spolu keť sa niečo stalo a on si myslel že som povedala všetko čo mi on povedal ...vyriešilo sa to ale on uš ku mne nie je taký ako býval.
oki, k veci.. vieš co? kedze ti ani prvy nenapíse, a ani sa ta nespÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍtal, to co ty jeho, tak z toho jasne vyplýva, že ta určite podvádza s tvojou najlepsou trinastrocnou kamaratkou... ale ved si precitaj bravo, ci kamarata, ci co a tam o tom budes mat urcite daco napisane
ale nerob si z toho tazku hlavu, ved po dvoch tyzdnoch hysterie naho zabudnes... cas vsetko vylieci..
@Wildchildabb nevsimaj si ich ... ONI VSETCI sa ta len snazia zhodit, su to totiz deti a vlastne sa ku tvojej otazke ani neplanuju vyjadrit, akoze neries ... a k teme, mas 13 cize ho kludne nechaj a zachvilu si najdes dalsieho a lepsieho aspon ja si myslim ze vztah bez stavy je onicom, to radsej ziaden. Alebo nanho zacni postupne kaslat a budes vidiet ci sa to bude snazit zachranit. Ako moznosti je vela ale je to natebe ktoru si vyberies.
Toto ani maria boh nedá dokopy tu tvoju otázku. Asi viem prečo už nie je aký býval podľa mňa preto lebo ťa už spoznal a keby si prečital tuto otázku tak by sa račej zahrabal pod zem. Sorry nerozumiem ani ja. Je to strašne zamotané a nevyplíva s toho nič len to že už sa k tebe nespráva ako pred tým. Keď tam furt budeš dávať ...... , ...... tak ako ti ma kto poradiť a všimol som si že maš už 19 rokov tak to už by si mala vediet aj formulovať otázky a pýtať sa na konkrétne veci a nie chodiť ako okolo horucej kaše.
Vysvetli mu, že si nepovedala to, čo on tebe povedal, povedz mu, že o tom, že si to povedala, ten spolužiak klamal. Ak ťa ľúbi, tak takúto jednoduchú vec musí pochopiť a ak ti neuverí, tak potom asi už iba hľadá zámienku na rozchod. Neviem, čo je ostatným na totmo probléme smiešne.
@0 Odkial spoluziak vedel o tom co ti povedal? Neprekecla si sa nahodou?
A ked uz ti nepise take pekne veci ako niekedy, tak uz to z neho jednoducho opadlo.. to je taky vek, aj mne sa stavalo ze kazdy tyzden som "miloval" inu Aj ked sa date znovu dokopy, aj NORMALNE, nie len cez internet, tak vam to vydrzi MAXIMALNE 3 mesiace
ja som to pochopila, že on sa dozvedel, že ona čosi vykecala, čo sa ale ukázalo ako nepravdivé, on je napriek tomu naďalej chladný, aj keď sa to už vysvetlilo. chápem dobre?
ty máš 19 rokov?? pravopis a formulácia viet trošku slabota... a dosť som nepochopila, čo kto komu povedal, čo sa potom prihodilo... takže asi ani neviem poradiť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Na rozmnožovanie máš ešte čas.
ale nerob si z toho tazku hlavu, ved po dvoch tyzdnoch hysterie naho zabudnes... cas vsetko vylieci..
Teším sa, že nie som sám taký odčlovek, čo sa na tom smial, ale tu sa fakt inak nedalo.
@16
Budeš mať ďalší dôvod ma nemať rád, ale keď mne sa veľmi páčilo slovné spojenie, že: "začni postupne kašlať".
pardon ale ten 0 prispevok ma dorazil...
-1
sorry za nezmyselný príspevok, ale nedalo mi to..
A ked uz ti nepise take pekne veci ako niekedy, tak uz to z neho jednoducho opadlo.. to je taky vek, aj mne sa stavalo ze kazdy tyzden som "miloval" inu Aj ked sa date znovu dokopy, aj NORMALNE, nie len cez internet, tak vam to vydrzi MAXIMALNE 3 mesiace