Už rok sa mi páči dievča, vídam ju asi tak raz týždenne. Je odo mňa trochu mladšia. Ked sa do dievčaťa zamilujem tak sa ku nej nedokážem prihovoriť... Pár krát sme si písali na Pokeci, ale ani jeden z nás tam nechodí často... Rád by som ju kontaktoval cez
Normálne si ju pridaj k priateľom na FB (hoci romantickejšie by bolo osloviť ju priamo, nie?) a povedz jej, že si ten chlapec, čo ho stretáva atď. Improvizuj!
joj ved coho sa bojis??? ved keby boli vsetci taki nesmeli ako ty tak by ludstvo vyhynulo...normalne sa snou stretni a pozvi ju niekam...mas 50% sancu ,ze to vyjde... mozno aj vacsiu...
ak ju chceš kontaktovať na FB tak si ju v žiadnom prípade NEPRIDÁVAJ do priateľov..aspoň nie hneĎ..prvom jej napíš a počkaj kým si ťa ona sama pridá (ak si ťa pridá)..
Podľa mňa v žiadnom prípade nezačínaj cez facebook, keď si ťa pridá do priateľov (o čom nepochybujem) tak sa dozvie o tebe všetko. Nie že by to bolo zlé, ale v každom prípade to nieje zo začiatku prospešné. Prihovor sa jej, keď ju stretávaš, vymysli si nieakú situáciu a zahraj to trošku na ňu. Určite ju viac očaríš keď si pohrkútate ako keď jej napíšeš niečo na facebook.
@carrie podľa mňa si ho pridá už len pre to lebo bude zvedavá čo je zač, akých má priateľov a aké má fotky a statusy, potom nájde jednu vec čo sa jej nepáči a skončí medzi kamarátmi.
Facebook jej odhalí o tebe aj to čo je pre začiatok vhodné nechať skryté, nemusí to biť každopádne zlá vec ale oplatí sa zvoliť určité tempo. Veď aj ženy sú len ľudia a človek je tvor zvedaví tak ju nechaj nech zisťuje aj sama a nekonaj virtuálne, to je pre potentovaných .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
..kvak..
ale som skôr za živé oslovenie vymysli niečo
@carrie podľa mňa si ho pridá už len pre to lebo bude zvedavá čo je zač, akých má priateľov a aké má fotky a statusy, potom nájde jednu vec čo sa jej nepáči a skončí medzi kamarátmi.
Facebook jej odhalí o tebe aj to čo je pre začiatok vhodné nechať skryté, nemusí to biť každopádne zlá vec ale oplatí sa zvoliť určité tempo. Veď aj ženy sú len ľudia a človek je tvor zvedaví tak ju nechaj nech zisťuje aj sama a nekonaj virtuálne, to je pre potentovaných .
ak jej to je jedno koho má vo friendoch tak hej, ak nie tak si ho nepridá..
podľa mňa nie hne´D..možno neskôr..a ptom sa možno udeje to čo si napísal ty....