Ahojky.
Dnes mi na úcte pribudlo 200€ a v transakciách ani nikde nieje nič . A na whats app si píšem s dievčaťom ktoré mi ukazuje že last seen 18.35 a teraz je 23 hodín.
mne sa pár krát už stalo že som zaspal počas dňa s tým že som vedel koľko hodín je keď som si išiel ľahnúť a snívalo sa mi že sa pozerám na hodinky a je (dajme tomu) 17:32 ... v tom som sa zobudil ... pozrel som sa na hodinky a bolo 17:31 a počas toho ako som sa pozeral na čas sa prepol na 17:32
stalo sa mi niečo podobné už asi 3 krát ... pripisujem to tomu že si príliš už strašne dlhé roky všímam čas a podvedomie sa mi nejako zosynchronizovalo a moje vnútorné hodiny sú dosť presné .. stava sa mi totiž aj že sa počas dňa pozriem na hodiny a tesne pred tým si predstavím čas ktorý by mohol byť a veľa krát sa mýlim len o pár minút ..
taktiež nikdy nemeškám na schôdzky .. čím to môže byť ?
A ja som si dnes vyberala sto eur ale mohla som len 90 a potom som platila 80 a ostala mi desiatka a čudovala som sa kde mam este tu ďalšiu desiatku ale ja som ju už nemala haha haaa
To sa mi stáva bežne s tými peniazmi na účte. Ono sa ti to tam o pár hodín ukáže aj v transakciách Niekedy peniaze pripíše skôr a ešte chvíľu trvá kým sa to ukáže v transakciách
@vreskot000 no ja som chcela vybrat 100 ale mam limit na karte mam 100 a už som v ten den platila kartou, takže namiesto stovky som si mohla vybrat len 90 ale zabudla som na to, q myslela som, ze mam stovku, takze ked som platila 80 e, hladala som dvacku a ostala mi desiatka, sama seba som ošálila chápeš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
stalo sa mi niečo podobné už asi 3 krát ... pripisujem to tomu že si príliš už strašne dlhé roky všímam čas a podvedomie sa mi nejako zosynchronizovalo a moje vnútorné hodiny sú dosť presné .. stava sa mi totiž aj že sa počas dňa pozriem na hodiny a tesne pred tým si predstavím čas ktorý by mohol byť a veľa krát sa mýlim len o pár minút ..
taktiež nikdy nemeškám na schôdzky .. čím to môže byť ?