Bola som na pumpe niečo kúpiť. Všade bolo cestou prázdno, nikde nikoho som nestretla, takže myslím, ze moje správanie nebolo rizikové. Inak sa spravam opatrne, nikam nechodim a dlhodobo sa s nikým sa nestretávam. Opatrenia su len kvoli nezodpovednym ludom, ktorí sa chcu povedzme spolu v noci opit... Takže nevidím najmensi problem v tom, ze som to porušila
Stanne právo, k ničomu inému sa to nedá prirovnať dnešné dianie , naposledy bolo za Heidricha v Čechách a to bola vojna...takže matelko - jeho vydarená vláda ide v jeho šľapajach...gratulujem, aj tak s tým nič nedosiahnete...dajte ľudom lieky a vitamíny, nie posraté vakcíny, ktoré majú pochybne účinky a to, že ich všetkých zavriete ako v ZOO...
a či po 20 idem von, samo, že idem, som na chate v Kunerade v horách a "možná" by som aj rád stretol nejakého policajtika čo kontroluje zákaz vychádzania...ale toho sa tu ťažko dožijem....nikde ani vtáčika letáčika...
a takto si žijú vedľa v Ukrajine...strach je najväčší zabiják a že Slováci sú zosratí je bez debát, tak nám treba, bodaj by tu matelko vládol ešte
3 roky a ľudia žili ako naprogramované automaty...
Tak ja vždy chodím venčiť ešte okolo 22-23, ale to len tu pri bytovke a vtedy už aj tak všetci spajú alebo kukajú telku doma Čiže beztak nestretnem ani živú dušu... Maximálne ježkov, ale tento rok som ešte nevidela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Logika lvl Matovič a Krajčí dokopy
a či po 20 idem von, samo, že idem, som na chate v Kunerade v horách a "možná" by som aj rád stretol nejakého policajtika čo kontroluje zákaz vychádzania...ale toho sa tu ťažko dožijem....nikde ani vtáčika letáčika...
a takto si žijú vedľa v Ukrajine...strach je najväčší zabiják a že Slováci sú zosratí je bez debát, tak nám treba, bodaj by tu matelko vládol ešte
3 roky a ľudia žili ako naprogramované automaty...