@grietusha okolo obeda na Sloboďáku, ako sa ide na Českú... najprv som sa čudovala, čo robia toľkí ľudia so žltými mucholapkami v ruke a to ľudkovia v žltom ich rozdávali. Mala som so sebou kopu vecí, tak som sa im vyhla
@snehovavlocka také si pamätám, že mala vždy prababka a vyzerali pekne nechutne
@grietusha a nebude to od takého že z-lož? ale keď sú- tak veľa? ako vo vete zlož veľa papierových lietadielok by si rovno povedala súlož papierové lietadielka
@grietusha hí, no môže byť, ja som rozoberala súl-ložia, no tvoje vysvetlenie inou metódou tiež dáva zmysel. to musí byť zaujímavé klamať si vo vlaku na mesiaci, to aj ja chcem raz.
nesledovala, aspoň nie naschvál...ale keď som bola malá, tak som raz načapala rodičov...omylom ...som mala zlý sen, tak som išla za mamou...mnoo ...na ten pohľad nezabudnem
neznasam tych uchylov. uz sa mi stalo par krat ze to robim robim a nejaky hnusny uchyl nas sledoval a honil si ho! a to bol zakazdym iny! aspon sa mal schovat kkt!
Kokso, to bolo hrozné. Koľko som mohla mať, 10? Ešte som nechápala tomu poriadne, ale to som bola u susedov a oni majú dve izby spojené len takým závesom a z tej zadnej sa dá vyjsť len cez prednú... A oni proste prišli a.. to. V tej prednej A ja som bola v tej zadnej, ako ja som sa nepozerala, len som to zazrela a potom počula to bolo HROZNÉ! Som musela čakať, kým zaspia a potichu odísť...
A potom sme to asi 4 hodiny rozoberali s kamoškami, to si pamätám Ach jaj...
videla som ako si to baba rozdávala s chalanom v parku, tvárila som sa že nič nevidím a išla som potichúčku aby som ich nerušila. Lebo niekoho špehovať a ešte pri takýchto imtivných chvílach je veľmi neslušné. Ale mali by si rozdávať doma a nie vonku niekde kde stále niekto každú chviľu prejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
rozdávajú- súložia v posteli , na travniku, hajzlim hruške, podchode, vlaku na mesiaci, pod vodou, v škole pod lavicu, a kde chcete
nie, prosím, nezadus sa! a ony by nemali spať, mali by ti napísať úlohu
@grietusha a nebude to od takého že z-lož? ale keď sú- tak veľa? ako vo vete zlož veľa papierových lietadielok by si rovno povedala súlož papierové lietadielka
našťastie som naživo videla hentakú mucholapku, ked som mala pol metra aj s mašľou vo vlasoch a topánkami
@mielikki tak to si ani nemohla spočítať úlovok ...ale taký beh na 60 metrov pomedzi visiace mucholapky by mohol byť fajn
nie.
....tak to som ešte nešpehoval.... to sa robí? ....dobrý nápad inak.
filip
Kokso, to bolo hrozné. Koľko som mohla mať, 10? Ešte som nechápala tomu poriadne, ale to som bola u susedov a oni majú dve izby spojené len takým závesom a z tej zadnej sa dá vyjsť len cez prednú... A oni proste prišli a.. to. V tej prednej A ja som bola v tej zadnej, ako ja som sa nepozerala, len som to zazrela a potom počula to bolo HROZNÉ! Som musela čakať, kým zaspia a potichu odísť...
A potom sme to asi 4 hodiny rozoberali s kamoškami, to si pamätám Ach jaj...