@emma111191 ja som tiez daval Hosp.inf ako prvu ale vidim ze s mojim koeficientom 1,5 si mozem ist rit vytriet, kybernetiku som mal az ako tretiu...zobrali ta na iny program??
@phipo25 ja som si davala len ten jeden odbor na tej skole...ale na UPJS-prirodovedecka fakulta inf. by som mala byt prijata lebo mi dosiel list ze som splnila podmienky a ze budem na zaklade toho prijata...ale ta co z toho aj tak tam nechcem ist :/
no hej tie koeficienty dali dost take...sice ja som mala 1...ale asi blby prospech ... chcela by som vidiet zoznam ludi kolko maju bodov...ci az tak som daleko za nimi alebo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@emma111191 a ty si prijata? kolko bodov? prec ides do kosic?:/ mala si ist do blavy
a aj preto ze to myslim v mnoznom cisle...
@piter09 niesom prijata -187
do BA som si nedavala prihlasku
@phipo25 ja som si davala len ten jeden odbor na tej skole...ale na UPJS-prirodovedecka fakulta inf. by som mala byt prijata lebo mi dosiel list ze som splnila podmienky a ze budem na zaklade toho prijata...ale ta co z toho aj tak tam nechcem ist :/
no hej tie koeficienty dali dost take...sice ja som mala 1...ale asi blby prospech ... chcela by som vidiet zoznam ludi kolko maju bodov...ci az tak som daleko za nimi alebo co