raz som si zacala tu na birdze pisat s takym chalanom.. celkom fajn .. ale potom mi zacal pisat ze by sa chcel somou stretnut.. a mne to bolo cudne mu napisat ze nie a tak.. lebo ja na take veci dako neviem najst odvahu.. a teraz si mysli ze sa na neho hn
@mayo ale ved ona sa s nim mozno stretne, ale nie teraz, mozno o polroka bude chciet.
ja by som proste pokracoval v pisani... a stretnutie odlozil...
Niekto nie je pripraveny stretavat ludi z netu hned, niekto potrebuje viac casu... A mozno sa nikdy nestretnu a budu dobri "virtualni kamosi" a mozno o polroka/rok aj ona bude mat chut a odvahu sa stretnut
podla mna by nebolo zlé ak by si sa s ním stretla, na začiatku mozno budete trochu nervozny ale ak sa máte o čom rozprávať cez tsky tak určite aj v reáli.
Ja som sa stretla s dosť ludmi ktorých poznám cez birdz a vždy to bolo fajn
ja mám kamaráta cez net už od druhého dňa, čo som dostala pc (apríl 2006) dodnes, a stretli sme sa prvý raz minulý rok cez leto, aj so sakulom, fasa bolo, nechápem, ako mohol dodnes so mnou vydržať, veď ja som tak náladový človek a sme aj odlišní, preto je to dôkaz, aký je to inteligentný človek a preto si ho vážim
no rob si vredy z toho, keď dačo sa očakáva, jasne, že človek nie je pripravený... nechápem, prečo by mal byť na takú udalosť! teda chápem, ale ok, nie každý to tak berie ako ja
stretla som sa s ludmi nespocetne raz prave cez internet, a cela skupina mojich priatelov su "netove" znamosti ale viem, ze to chce odvahu, casom je to uz skoro ako rutina a clovek sa tesi Piste si dalej, a ked to vyusti do stretnutia, uvidis , ze to nebude ziaden stres Drzim palce, aby vysledok zodpovedal ocakavaniam
Stretla som sa z jednym chalanom z netu ale to najprv asi 2krát náhodne a potom sme si niečo dohodli a bolo to fajn odporúčam vyskúšať nemáš sa čoho báť len 1. krát preistotu na verejnom mieste a s kamoškou na telefone pre prípad núdze
@s úhlasím s @mayo v @4 lebo inak aj ja som sa nie moc rada stretávala s ľuďmi cez net... ale myslím že niesú všade len za tým netom úchyli ako to každý hovorí....nikdy nevieš ako a kedy spoznáš fakticky dobrých ľudí... ja napríklad tiež som takto pochybovala ...ale nakoniec ma jeden zlomil aj na stretko a myslím že som tým spravila veľmooo dobrúú vec pretože z toho vznikla láska ako hrom a sme teraz už dosť dlho spolu
za skúsenie nič nedáš...nemusíš sa báť choď s ním...a kebyže sa s ním už nechceš viac stretnúť tak sa proste nestretneš..len skús a uvidíš čo sa s toho vyvinie
velmi rada sa stretavam s net kamosmi a uz som take dlho nepraktikovala tak dufam ze ked sa nahodou v piatok dotrepem do trnavskeho art clubu tak tam par spešl birdzakov zbadam muhehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aspoň ja neznášam si s niekym písať roky len tak
chcem človeka poznať aj osobne
prakticky, mojich najlepších priateľov poznám z netu
nieje to až také romantické síce
ale zato nám to perfektne klape
ale inak suhlasim s tym, co napisal tomas.
ja by som proste pokracoval v pisani... a stretnutie odlozil...
Niekto nie je pripraveny stretavat ludi z netu hned, niekto potrebuje viac casu... A mozno sa nikdy nestretnu a budu dobri "virtualni kamosi" a mozno o polroka/rok aj ona bude mat chut a odvahu sa stretnut
Ja som sa stretla s dosť ludmi ktorých poznám cez birdz a vždy to bolo fajn
no rob si vredy z toho, keď dačo sa očakáva, jasne, že človek nie je pripravený... nechápem, prečo by mal byť na takú udalosť! teda chápem, ale ok, nie každý to tak berie ako ja
ved mu jednoducho napis ze nech pocka este nejaky cas pokial sa budes citit na stretk
Z birdzu som sa stretla s 2 chalanmi- jeden je môj priateľ, druhý veľmi, veľmi dobrý kamarát.
Ale toho chudáčiska neignoruj.
ja sa nikdy s nikym z netu nestretnem
za skúsenie nič nedáš...nemusíš sa báť choď s ním...a kebyže sa s ním už nechceš viac stretnúť tak sa proste nestretneš..len skús a uvidíš čo sa s toho vyvinie