Uz som prisla na klb problemu,ale ako ho vyriesit???
takze od včera som mala totalne spuhnuté oko dnes rano to uz bolo o niečo lepšie tak ze sa pozriem pod viečko či tám náhodou niečo nemám a co tama na mna kuká no zrno,či jačmeň abo jak s to vola,život nikdy som to nemala co s tym????poradte mi co mám robi
mojej kamoske to museli operovat, take to mala velke. ale tiez som pocula ze je na to nejaky krem alebo kvapky, tak si skoc k obvodnej a ta ti povie... urcite necakaj lebo samo ti to nezmizne, len sa to bude viac a viac nabalovat
Zdravim... jacmen som mala aj ja...a nie len raz.No mam tu smolu ze nikdy to neustupu po kvapkach alebo starostlivosti ktoru mi lekarka poradi takze mi to museli vyberat.Bol to maly zakrok....nebolo to take hrozne Len potom dva alebo tri dni chodis velmi opuchnutym a cervenym okom... a co sa taky tej starostlivosti,prepisala mi mast...a kazala robit masaz .Navlhci si tampon a masiruj to smerom nadol....hmm... snad Ti to pomoze
diky mam aj ja mastičku aj kvapky od mojho lekarka od vcera uz mi to odpuchlo ale stale to tam je,pocula som ze sa to ma nahrievat tak sa nahrievam a bola som si kupit kamilky na vyplachnutie,diky za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
diky mam aj ja mastičku aj kvapky od mojho lekarka od vcera uz mi to odpuchlo ale stale to tam je,pocula som ze sa to ma nahrievat tak sa nahrievam a bola som si kupit kamilky na vyplachnutie,diky za rady