tak ma hneď napadla jedna blbôstka...keď som mala 12, spadla som z bicykla..ale až tak,že som skončila v nemocnici na otras mozgu...potom mi dlho trvalo kým som sa na bike vôbec pozrela...no a teraz...prekonala som sa a nikdy nebudem ľutovať.....bez bicykla a cyklotúr si neviem predstaviť žiadne leto..la dolce vita
keď som ako človek nechápajúci matematiku napísal ako jediný školskú na jeden s plným počtom a k tomu dodaním, že seriózna práca. pekne som sa zasmial stúplo mi ego no z ďalšej to už bolo za štyri a ego šlo dolu. ale ten pocit, že učenie sa vyplatilo a prekonal som sám seba v tom, že dokážem to, bol slastný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Keby som vedel, čo ma bude čakať, nebudem sa prekonávať.
Prekonával som sa asi 10 dní po sebe; nevládal som a aj tak som ďalej šprintoval z posledného dychu.
Na to som dostal skur*ený zápal kolena, ktorý odchádza až na konci puberty a vďaka nemu nemôžem robiť žiadne športy, lebo hrozí operácia.
Do pi*i aj s Osgood Schlatter.
1. išla som na diskotéku a dokonca som aj tancovala!!! JA!?!!
2. zapla som kamarátke gombíky na rukáve!!!
viem, že to možno znie smiešne, ale mne to dalo fakt námahu sa prekonať!