Prvý krát keď som nechtiac išiel po takej poľnej ceste na motorke a išiel som okolo takého zaparkovaného auta Ešte potom sa ma pýtali na cestu na späť lebo som ich potom náhodne stretol v dedine
A druhý krát pri obľúbenej prechádzke Len tí si ma našťastie nevšimli len kvôli nim som musel obchádzať celý les
héééj, ale to bola náhoda, my sme nevedeli, že oni sú až takí spitý, ale ten pohľad, blé ... som mala 14 a bola som svätá jak neviem čo, dobre , že som sa z toho nešla vyspovedať
tak mne sa stali rôzne situácie, bežné i nebežné, ale medzi tie atypické patrí situácia, keď sme s kamarátmi (ako deti) šli na prechádzku k rieke (bolo leto) a tam boli naskladaný cigáni jeden vedľa druhého (ako koláče na plechu) a predposledná bola cigánka Čo myslíte, že robil posledný cigán? To bolo nemilosrdný pohľad a viac by som to nechcel zažiť Ach no jo. Inak sa snažím vyvarovať inkriminovaným situáciám, keď mám za to, že v onej miestnosti či mieste sa môže diať niečo podobné
nepamatam sa, ze by som take nieco videla (pocula). najprv som myslela, ze hej, ale akosi sa mi stale nedari si spomenut na konkretnu udalost, cize asi som nazaj nic take nevidela nazivo. divne..
@h8u Ale záleží aj od okolností. Na chate sa občas stane.Videl a zažil som tam všeličo, je to občas trochu trápne, ale veď je to normálna činnosť nechápem ako to niekoho môže traumatizovať, keď je v príslušnom veku. Mňa videl na chate kamoš išiel sa spýtať či sním idem chliapať a priateľkina sesternica hľadala nabíjačku k telefónu a mala tak v paži, že tam v kľude 5 minút prehrabávala batoh. Povedala len ,, Kľudne sa bavte ja si len potrebujem dať nabiť telefón"
@santo89 akože mne je to z tej druhej strany jedno, nech sa pozrú, trebárs kašlem na to že mám 5 spolubývajúcich doma a všetko počujú, nech závidia ale samej mi to je nechutné celkom, iná vec keby som ich zahliadla alebo vbehla do izby omylom alebo čo, ale byť počas toho všetkého pár metrov od tých ľudí, ak ich dobre poznám, to je také.. divné pre mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Prvý krát keď som nechtiac išiel po takej poľnej ceste na motorke a išiel som okolo takého zaparkovaného auta Ešte potom sa ma pýtali na cestu na späť lebo som ich potom náhodne stretol v dedine
A druhý krát pri obľúbenej prechádzke Len tí si ma našťastie nevšimli len kvôli nim som musel obchádzať celý les
omg, nech si robia ako chcú. šak zase ako... aj pozerať hokej bez zvuku je nuda
ked sm prisiel domou tak sa mi normalne kolena triasli
Nie, nikoho som nevidela, nepočula.
@30 keby ma chytili neboli by to len kolena ..
vlastnu mamu s jej priatelom pred zhruba 5 rokmi...
- trauma a naviac aj tak z ich vztahu nic nebolo
druhýkrát len počula
spolubyvajuce na intraku
- uz tak vela nerobilo, len liezlo na nervy
tak si nesiem tacku tazku ako krava, odomknem, vykopnem dvere..
vycuvam..
polozim tacku pred dvere..
pol hodinka rozdychavania..
boli strasne skaredi
vtedy som si myslela, že sú to rodičia a celkom som nerozumela, že prečo mamička leží na ockovi a usmieva sa na mňa
prečo. prečo práve ja?! (ach)