ja som doma dosť často kuchtil, a myslím si že je to užitočná vec naučiť sa variť. teraz ak mi niečo ide na chuť,tak si to jednoducho uvarim a nespolieham sa už na nikoho
Vedieť variť je dobrá vec...ja žiaľ neviem uvariť ani instantné veci, no čo už. Ale prekvapil som starkého sviňu, keď som jej varil pomyje...starký mi vravel: "Daj tam čo chceš, prasa žerie všetko" Pravdepdobne tým myslel "všetko" z kuchyne. Ja som to pochopil inak a pridal som tam aj prach na pranie....a prasiatko dostalo hnačku
ja nie som ziadna kucharka,bo vydrzim za hrncami max 45 minut,ale dorazilo ma,ked oco pochvalil moje spagety,, a la veronica,, (neje spagety) a nasi ,,bodkovanu omacku s plackami,,
@thatzooey špagety sa prilepili na dno hrnca a tak je možne že prihoreli , možno si neosolila vodu,a sem tam treba špagety premiešat aby sa neprilepili na spodok.
Som proste bohova kuchárka, netajím sa tým Doma len nemo čumeli na prázdne taniere, po každom jedle Ešte sa mi nestalo, že by niekomu niečo odo mňa nechutilo
Odkedy varím, som pochopila, že e to len o fantázii, každý obed, či večeru povačujem za malé umelecké dielo je to ako keď maľujem, nikto nevie, čo z toho bude a občas to nezistia ani po dokončení
@blackmary13 ani si nevieš predstavit ako som sa potešil z mojho druheho domaceho chcela ten prvy sa vydaril ale som presolil kôrku ked som potieral slanou vodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
hlavne treba fantaziu pri vareni
Odkedy varím, som pochopila, že e to len o fantázii, každý obed, či večeru povačujem za malé umelecké dielo je to ako keď maľujem, nikto nevie, čo z toho bude a občas to nezistia ani po dokončení
síce som raz skoro podpálila kuchyňu,lebo som náhodou zapálila utierku,ale stane sa
moj uspešny pokus v pečeni chleba
podotýkam ,že drží pokope a chutí