a k teme.. nechodim ku kadernicke uz par rokov, bojim sa ich, lepsie povedane bojim sa toho, comu je venovana tato anketa, takto mi to vyhovuje, nechcem zmenu, ine strihy by mi nesli
nechodím ku kaderníčke..keď sa chcem ostrihať, spravím to aj sama. ak náhodou niečo pokazím, tak sa môžem hnevať akurát tak na seba. ale ja sa aj tak len podstrihujem, nič iné nerobím.
vlastne raz som nespokojná bola, ale to si ani nepamätám.
v období, kedy som bola ako dieťa nadšená poľnohospodárskymi strojmi ma teta zobrala na agrokomplex. cestou sa ale zastavila u kaderníčky, ktorej povedala že: "Tonka, podstrihni jej to."
a tak som už nemala vlasy po zadok, ale po uši. úplne zle
ale chvalabohu, teraz mám už pár rokov kaderníčku, ktorú milujem najviac na svete a keď budem veľká a bohatá, bude u mňa bývať, robiť mi masáž hlavy a tak parádne mi umývať a žehliť vlasy.
bola som u kaderníčky dokopy trikrát, moc to zbabrať nemala kedy tým pádom
ale je pravda, že účes na stužkovú by som si vedela predstaviť aj lepšie, ale hlavne, že to nebolo zlé a na rozdiel od mnohých to mne vydržalo celú noc
som verná svojmu kaderníkovi aj keď na podstrihovaní končekov asi nie je čo pokaziť, ale aj tak už len z princípu si nechám manipulovať s vlasmi len od Marcelka, pri čom ešte stihneme poriešiť aj všetkých pekných chlapov v okolí
no hádam vždy, ale už tak nechodím asi takých dobrých 5 rokov, aj tak ti len dojebe vlasy, ostrihá ti ich vždy o polovicu viac jak chceš, ked si dávaš farbu , najebe ti tam neviem čo všetko pred a po farbení, aby si čo najviac platil, a sú samé "prírodné veľmi učinné výživné šetrná k vašim vlasom" výrobky =D
cha, tam by som už nikdy nešla, nie som taký manták, že si neviem ostrihať učesať, umyť a nafarbiť vlasy a ušetrím kopu peniažkov
ano, od vtedy sa radsej striham sama... niekto mi pokazi vlasy a este mam za to platit? radsej si ich pokazim sama a zadarmo... ale sama so sebou som zvycajne spokojna
Pravidelne...a aby som bola konkrétna vždy ma ostrihá jak nejaké kura...neviem ale oni si asi pod pojmom "dopostupna" predstavuju "takmer dohola".Preto mi naposledy kaderníčku robila mama...
Nie, veľa rokov ma strihávala sesternica a odmietala mi zobrať viac než dva-tri centimetre...Ale zamlada, kedˇ ma strihával oco doma na zemi v kuchyni obrovskými Edwardoidnými nožnicami, mávala som schodisko namiesto ofiny a bála som sa o uši.
Asi pred mesiacom som sedela v kresle u kaderníčky, pozerala na tú kopu vlasov na podlahe a myslela, že budem ľutovať svoje rozhodnutie, ale nakoniec som spokojná.
Môj účes ešte nepokazili, lebo som im veľa šancí nedala Už roky som nebola u kaderníčky a ani sa tam nechystám Mám však kamarátku, ktorú jedna ostrihala tak strašne, že sa rovno pred ňou rozplakala
ja uz viackrat mala som dlhe vlasy a povedala som jej ze skratit tak 2-3 cm ona mi odsrihla najmenej 10 cm ale to bolo este okey chcela som ofinku ala lady gaga a ona mi ju vysmykala tak ze som ju ani poriadne nemala a povedala mi na to ze to je teraz v mode ...uz mi bolo do placu mesiac som nosila na hlave siltovku nikdy viac DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
Som chcela take kratke rozcuchane s dlhsou ofinou mierne rockerske...
a vyzerala som ako Marilyn Monroe
Sice mi povedala ze si to trosku upravi ale ze az tak
a k teme.. nechodim ku kadernicke uz par rokov, bojim sa ich, lepsie povedane bojim sa toho, comu je venovana tato anketa, takto mi to vyhovuje, nechcem zmenu, ine strihy by mi nesli
..kvak..
v období, kedy som bola ako dieťa nadšená poľnohospodárskymi strojmi ma teta zobrala na agrokomplex. cestou sa ale zastavila u kaderníčky, ktorej povedala že: "Tonka, podstrihni jej to."
a tak som už nemala vlasy po zadok, ale po uši. úplne zle
ale chvalabohu, teraz mám už pár rokov kaderníčku, ktorú milujem najviac na svete a keď budem veľká a bohatá, bude u mňa bývať, robiť mi masáž hlavy a tak parádne mi umývať a žehliť vlasy.
ale je pravda, že účes na stužkovú by som si vedela predstaviť aj lepšie, ale hlavne, že to nebolo zlé a na rozdiel od mnohých to mne vydržalo celú noc
najviac neznášam keď poviem, že chcem odstrihnúť tak 10cm a nakoniec mi zostanú na hlavne tri vlasy s dĺžkou 10cm ako naposledy. nevadí, doraste!
Na tretí krát som tam už nešla.
cha, tam by som už nikdy nešla, nie som taký manták, že si neviem ostrihať učesať, umyť a nafarbiť vlasy a ušetrím kopu peniažkov
Asi pred mesiacom som sedela v kresle u kaderníčky, pozerala na tú kopu vlasov na podlahe a myslela, že budem ľutovať svoje rozhodnutie, ale nakoniec som spokojná.
už do toho splesniveného kaderníctva nevkročím!
a teraz sa strihám sama
Iba raz ked k nám došla kaderníčka dala som sa podstrihnúť ale to iba dákych 0,5cm takže ani videť to nebolo ináč všetko v porádku
Ináč,, prečo má v nicku 69- tku? D