Ja som dnes brázdila všetky stránky a polikovala všetky fanpages na facebooku a som v strašnej eufórii a neskutočne sa teším na leto napriek tomu, že skoro nikto nemá nič poriadne ohlásené xD a mala som silné nutkanie založiť o tom fórum a zatiaľ to vi
@nicmanenapada kam sa mám hlásiť keď chcem ísť na Pohodu ako dobrovoľník? a aké sú výhody/povinnosti takého dobrovoľníka? lebo kamoš gay ma chcel zobrať do toho dúhového stanu ale obsadili mi miesto
to je maličký festival, už to bol 5. ročník, no navštevuje ho tak do 800 ľudí (to bol tip pre tento rok)...areál nie je ani ohradený počas fesťáku, niečo ako býval kedysi Vega fest, tak čo očakávaš, profi stránku?... ...či ako mám tomu rozumieť?...
@kittan ty si odkial prosím ťa prišiel, z inej galaxie? býva tak 10-300 kapiel, podľa toho aký je veľký ten festival, koľko dní trvá, koľko je stagov a aký je rozpočet samozrejme
a cez deň väčšinou spím alebo sa bavím s ľuďmi a pijem, skákať idem až večer a skurvene ma to baví kľudne aj tri dni v kuse a máš tam aj sprievodný program, aspoň na tých väčších, takže to nie je len o koncertoch nonstop. ak sa to nechce, ofc.
veľmi ti odporúčam ísť na festival, najlepšie hneď toto leto
@basso jeej, Gothoom tam som nikdy nebola ani som o tom nikdy nepočula kým našim klérofašistickým spoluobčanom nezačlo jebať ale možno zavítam niekedy v budúcnosti ako sa volá tvoja kapela? ak smiem vedieť
@thunderstorm prečo hneď z inej galaxie? mňa tiež určite bavia veci o ktorých ty nič nevieš a nepísal by som ti takto.. nemôžem zato že ma festivaly nikdy nezaujímali a až za posledné 2 (možno 3 roky) čo som na birdzi som o nich veľa krát tu čítal tak som sa spýtal o čom to je.. len pre všeobecnú inteligenciu, inak neplánujem na festivaly ani chodiť ani nič len som proste chcel vedieť o čom to je a čo sa tam robí
a ďakujem za odporúčanie ale nemám rád hluk ľudí takže tak
posledné 2 roky som nebola ani na jednom festivale a to roky predtým minimálne 3 každý rok ( Topfest, Pohoda, Žákovic) čo už no, časy sa menia občas je mi to luto
@kittan ale veď nie v zlom to myslím, len ma fakt šokovalo že sedemnásťročný chalan nevie, čo sa robí na festivaloch, aj som si chvíľku myslela, že si robíš srandu
btw exitsujú všelijaké anime shows a comic cony a takéto veci, aj to by sa imho dalo považovať za festival. ani tam nechodíš?
@thunderstorm Nie nechodím Nechodím vlasnte nikde medzi ľudí (myslím tak do baru, kina, festivaly atd) lebo nemám s kým a sám by som nešiel lebo som hanblivý
@basso no veď nejaké nábožné babky z Novej Bane spísali petíciu proti Gothoomu, že robia hluk a že tam sú satanisti čo vyzývajú k vraždeniu kresťanov a strašné haló okolo toho bolo a dopadlo to tak, že im akurát spravili mega reklamu po celom Slovensku a všetci si z tej petície robili piču sa tam podpisovali že Ježiš Kristus Nazaretský a takého kokotiny
inak nakoniec to tuším dopadlo tak, že tam poslali nejakých anglicky hovoriacich policajtov či hygienikov či kerú máriu akože cenzúra. akože toto sa môže stať len na Slovensku. ale hrozne sa tomu smejem dodnes
@thunderstorm ja tam hram uz treti rok po sebe mne nemusis vraviet podrobnosti velmi dobre viem ako to bolo len som sa zarazil nad vyrazom ze klerofasista... skor KDHaci a demencia ludi...
@kittan veď keby si chcel ísť my ťa zoberieme vlaky sú zadarmo, ale musíš si zobrať vlastný stan možno ti doňho nasťahujeme niekoho
ale ty nechceš a to je presne dôvod prečo ťa považujem za človeka z inej galaxie ale naozaj v dobrom!
no kazdorocne chodim na gothoom... ale buduci rok by som chcel brigaduuvat dakde do zahranicia tak si asi vsetky akcie a festaky porusim... shit happens a peňáze treba
Festivaly? Však ešte nezverejnili ani lineup, tak ani neviem či sa tam oplatí chodiť... Ale asi som jeden z mala čo na festy chodí kvôli muzike a nie kvôli tomu, aby som mal kuulovu facebook selfie momentku z festaku :ehm:
° chystám sa asi iba na ten, čo býva u nás (a iba pre to, že je u nás) - galota fest
° kvôli hudbe by som ale išla iba na podparou :-S
° a na žákovic open mi stačí vyliezť na balkón, ak by som veľmi chcela počuť (čo rozhodne nechcem)
Grape, Uprising a Cibula /lebo sú tam medial /
inak rozmýšľam nad colour a RFP, peniaze by aj boli len nie je s kým
Ale kamoška hovorí, že Žákovic je superko.
Juuu ešte Topfest by som chcela ísť. A ofc aj Nova Rock ale na to už peniaze nie sú @trtken tak ale rozhodne je lepšie si kúpiť teraz lístok za 30 ako tesne pred začiatkom za 60 eur navyše to nie je len o tom, aby tam silou mocou boli tvoje obľúbené kapely, ale aby si si rozširoval obzory a nejaké nové spoznal Ale keď ti to takto nevoní, tak som ticho
grape urcite potom asi oafko a hip hop zije a sla by som aj na ine ale nemam prachy a do anglicka ma v 17 rodicovci asi nepustia samu no takze one day....
neznasam leto, nemusim ani festivaly, ale urcite ma zase bude niekto presviedcat, aby som isla
chcela by som ist na Open Air, lebo minuly rok sa mi tam dost pacilo, ale mam byt v nemecku az do konca juna, tak uvidime, ci sa mi podari zdrhnut skor a zrusit najomnu zmluvu alebo pojdem na slovensku kvoli festu a vratim sa o nemecka
toto je keď si dobrovoľník priamo cez Pohodu, ale dostať sa tam dá aj ako brigádnik (upratovač napr.) alebo s nejakými stanmi, ako píšeš.
Ako brigádnik nemám skúsenosti.
Ako dobrovoľník - nábor sa robí niekedy v apríli +/- mesiac, treba zaplatiť zálohu v aktuálnej cene lístka a tú ti potom vrátia, keď všetko pekne odrobíš, plus dajú nejaké drobné na cestu. Máš tam zabezpečené jedlo (asi 2 bagety + 1 teplé / deň) a pitie. Keď je už známy program, vyberáš si smenu - tie trvajú rôzne, ale dokopy by to za celý festival malo dať tuším 24 hodín. A keď tam potom prídeš, vyberieš si pozíciu. Tie sú fakt že všelijaké. Ja som robil napríklad v stanovom mestečku - kontrolovali sme, či si ľudia stavajú stany len vo vyznačených priestoroch a či nemajú sklo, horľaviny a iné nebezpečné veci.
A samozrejme dobrovoľníci majú vyhradenú vlastnú časť v areálu, kde stanujú, majú sociálne zariadenia a tak...
neviem este poriadne ani ake budu ani co ale na nejake letne open airi hociajek urcite ak budu s lamanými podtonmi
beefreecko urcite LiR by som chcela neviem ci sa podari xD
nejake asi tridnetacke zalezitosti a vlastne asi sa budem snazit dostat v lete aj nelete na kazdu drummovuakci na ktoru sa bude dat takze xD
@basso to nie je nas tu viac... neviem ci len fanusikov spoza kompjútrov, alebo aj takych co na festivaly dojdu, ale maju tu radi extremnu muziku podaktori uzivatelia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
a by ma celkom zaujímalo, že ktorý dick im robil stránku
Uz sa fakt nemozem dočkať kym budem mat 18 a pojdem na bloodstock
a cez deň väčšinou spím alebo sa bavím s ľuďmi a pijem, skákať idem až večer a skurvene ma to baví kľudne aj tri dni v kuse a máš tam aj sprievodný program, aspoň na tých väčších, takže to nie je len o koncertoch nonstop. ak sa to nechce, ofc.
veľmi ti odporúčam ísť na festival, najlepšie hneď toto leto
a ďakujem za odporúčanie ale nemám rád hluk ľudí takže tak
btw exitsujú všelijaké anime shows a comic cony a takéto veci, aj to by sa imho dalo považovať za festival. ani tam nechodíš?
a túto tetu si pozri, tú mám hrozne rada
» www.noviny.sk/c/slovensko/dam...
inak nakoniec to tuším dopadlo tak, že tam poslali nejakých anglicky hovoriacich policajtov či hygienikov či kerú máriu akože cenzúra. akože toto sa môže stať len na Slovensku. ale hrozne sa tomu smejem dodnes
ale ty nechceš a to je presne dôvod prečo ťa považujem za človeka z inej galaxie ale naozaj v dobrom!
no kazdorocne chodim na gothoom... ale buduci rok by som chcel brigaduuvat dakde do zahranicia tak si asi vsetky akcie a festaky porusim... shit happens a peňáze treba
° kvôli hudbe by som ale išla iba na podparou :-S
° a na žákovic open mi stačí vyliezť na balkón, ak by som veľmi chcela počuť (čo rozhodne nechcem)
inak rozmýšľam nad colour a RFP, peniaze by aj boli len nie je s kým
Ale kamoška hovorí, že Žákovic je superko.
Juuu ešte Topfest by som chcela ísť. A ofc aj Nova Rock ale na to už peniaze nie sú
@trtken tak ale rozhodne je lepšie si kúpiť teraz lístok za 30 ako tesne pred začiatkom za 60 eur navyše to nie je len o tom, aby tam silou mocou boli tvoje obľúbené kapely, ale aby si si rozširoval obzory a nejaké nové spoznal Ale keď ti to takto nevoní, tak som ticho
a na iné festivaly nechodím :letim:
Išla by som aj na Žákovic napríklad, možno Grape a znova na Vrbovské vetry ^_^
chcela by som ist na Open Air, lebo minuly rok sa mi tam dost pacilo, ale mam byt v nemecku az do konca juna, tak uvidime, ci sa mi podari zdrhnut skor a zrusit najomnu zmluvu alebo pojdem na slovensku kvoli festu a vratim sa o nemecka
toto je keď si dobrovoľník priamo cez Pohodu, ale dostať sa tam dá aj ako brigádnik (upratovač napr.) alebo s nejakými stanmi, ako píšeš.
Ako brigádnik nemám skúsenosti.
Ako dobrovoľník - nábor sa robí niekedy v apríli +/- mesiac, treba zaplatiť zálohu v aktuálnej cene lístka a tú ti potom vrátia, keď všetko pekne odrobíš, plus dajú nejaké drobné na cestu. Máš tam zabezpečené jedlo (asi 2 bagety + 1 teplé / deň) a pitie. Keď je už známy program, vyberáš si smenu - tie trvajú rôzne, ale dokopy by to za celý festival malo dať tuším 24 hodín. A keď tam potom prídeš, vyberieš si pozíciu. Tie sú fakt že všelijaké. Ja som robil napríklad v stanovom mestečku - kontrolovali sme, či si ľudia stavajú stany len vo vyznačených priestoroch a či nemajú sklo, horľaviny a iné nebezpečné veci.
A samozrejme dobrovoľníci majú vyhradenú vlastnú časť v areálu, kde stanujú, majú sociálne zariadenia a tak...
minuly rok bolfajntasticky novarock, tento roknic...
beefreecko urcite LiR by som chcela neviem ci sa podari xD
nejake asi tridnetacke zalezitosti a vlastne asi sa budem snazit dostat v lete aj nelete na kazdu drummovuakci na ktoru sa bude dat takze xD