bol som v druhej lebo vsetky ktore boli dalej uz obsadili :/ ale tak mali sme dva rady po 4 lavice cize dokopy 8 lavic a trieda asi 5x6 metrov cize mega mala tam sa dalo zajebavat iba ak to bolo profesorom jedno
jednoznačne prvá pred katedrou...raz nás chemikár zaskočil na hodine písomkou.....urobil chybu a sám si jej riešenie začal vypracúvať za stolom.... sme ju od neho komplet odpísali
ja základke neviem kde som sedával, ale na strednej som menil lavice podľa hodín... napr. biológia a slovenčina úplne posledná lavica, matika a fyzika hneď vpredu pred tabuľou a vyhovovalo mi to takto...
ja si sadam zasadne najviac do zadku ako sa len da ... skusala som sediet aj v predu vlastne ... ale vacsinou sedim vzdy v kazdej triede inak .. nejako to neriesim ... urcite sa neriadim pravidlami typu: pod lampou je tma alebo podobne ... proste kde je volne, sadnem ...
ja som vždy sedela v strednom rade, strede, je to nenápadné, ak chceš odpisovať a vyrušovať, ale keď chceš, tak môžeš dávať v pohode pozor a naučíš sa dosť
druha pred katedrou pri stene bola dosť strategická... vsetko učitelstvo sa pchalo dozadu k schovávajúcim a ja som mala poznámky a ťaháky ako na švédskom stole
Ale najaký dobrák nám spravil niektoré triedy do L tak tam si sadám za roh a celú hodinu mám u riti a keď treba tak sa tam dá super odpisovať na písomke
v prvej lavici pri dverách,tam sa dá aj jesť,aj si odnesieš niečo z hodiny a ak nie,tam sa môžeš aj zabaviť bez toho,aby si bola prichytená dozadu sa najviac učiteľka pozerá a pri katedre je to divné
Ja som raz písala písomku z nemčiny (sedela som v strednom rade v prvej lavici), na stehnách dva ťaháky a pri blbom pohybe mi normálne odleteli rovno pred tabulu, postavila som sa a šla pre ne, vrátila sa a veselo odpisovala ďalej. Profesorka nič. A čo tým chcem povedať? Že záleží na učiteľovi. Niektorý si všimne aj keď žmurkneš v poslednej lavici a iný to má u prdele.
Na základke som sa furt pchal dozadu uplne.. aj 1. ročník strednej som tak chcel sedieť... Lenže keďže sa doma neučím mal som zle známky.. Tak som si začal viac sadať do prvej lavice a moje známky sa dosť zlepšili tak sedím v prvej lavici skoro furt A to väčšinu času ležím na lavici len to že ležím uplne vpredu a nikto ma nevyrušuje (teda pokiaľ pri mne nesedí nejaký veselý spolužiak ktorý sa rád rozpráva)
Tento rok som sedela v tretej, predtým v druhej a teraz si sadám do prvej no čo ja viem, podľa mňa je v prvej najlepšie
Ináč, mohli by ma z prvej presadiť dozadu, pretože som vysoká? Ja si myslím, že je to nezmysel, pretože sedím na stoličke nie? Ale na prvom stupni zvykli presádzať učiteľky vysokých do zadu a malých do predu tak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a onéé...oneee dobru
Ale najaký dobrák nám spravil niektoré triedy do L tak tam si sadám za roh a celú hodinu mám u riti a keď treba tak sa tam dá super odpisovať na písomke
Ináč, mohli by ma z prvej presadiť dozadu, pretože som vysoká? Ja si myslím, že je to nezmysel, pretože sedím na stoličke nie? Ale na prvom stupni zvykli presádzať učiteľky vysokých do zadu a malých do predu tak neviem
MAM PRAVO TU SEDIET
a nepresadili ho
Ja som si všimol že učiteľ naozaj zriedkavo vyvolal niekoho kto sedel v prvej lavici, práve tam sa dá najlepšie schovať