Neviem či sa to niekomu stalo už ale sníval sa mi sen kde som bol zamilovaný do jednej osoby ale ta láska ktoru som cítil bola niečo fakt úžasné, asi zniem ako blázon, je tu niekto kto zažil niečo podobné? pretože vo mne to rezenuje celý deň že čo tobolo
ano, snivalo sa mi s tym clovekom viac noci, vzdy som sa zobudila a este sa par hodin snazila znova zaspat a "ist za nim" potom to prestalo a bola som smutna a .. chybal mi ._.
@delone8 Zaujímavosť- Ľudský mozog si sám nedokáže vymýšľať ľudské tváre. Každú jednu, ktorú vo sne vidíš, si už v skutočnosti niekedy videl, aj keď si ju možno nepamätáš. Takže to má len 2 možné vysvetlenia- 1. Tú osobu naozaj miluješ, hoci vedome by si si to nikdy nepriznal
2. Vo sne často prežívame pocity ako strach či úzkosť (pri nočných morách), ktoré sú oveľa silnejšie ako tie skutočné. Tvoja hlava si len proste teraz zmyslela, že bude hrať zamilovanosť, a proste si ju vo sne cítil. Taký sen nemá žiadny reálny význam (rovnako ako všetky ostatné sny, pri ktorých niečo cítiš)
Jj tiez sa mi parkrat snivala taka neskutocna zdrvujuca laska raz s uplne fiktivnym clovekom a dvakrat a realnymi ludmi, DP ktorych rozhodne nie som osudovo zamilovana, takze to bolo celkom neprijemne
@nostroma no ja tu osobu nepoznám osobne, možno som ju videl niekde ale neviem kto to je, a ja som ten ktorý verí nato že to bolo niečo viac, pretože niektoré sny majú význam ale toto netuším
@nostroma ale uz tie zaujimavosti vyvratilo dalsich niekolko zaujimavostovych clankov, ze to tak byt nemusi ale zas nejdem sa o tom hadat, lebo aj ked som o tom presvedcena, ze som toho cloveka nikdy nevidela a je fiktivny, tak som ho mozno fakt len zazrela pred par rokmi a nepamatam si to
no a @2 neviem, mam stale zo snov take silne emocie, ale je to vlastne fajn aj ked to nic neznamena, je to taky zazitok, ktory nema nikto iny, len ja a ani o tom nikomu nehovorim co sa mi dialo^^
@delone8 viackrát som sa zamiloval a mal pohlavný styk s babami, ktoré som ani nepoznal. Tak príjemné, keď spíš, o to silnejšie, a zostal taký divný pocit vo mne cez deň, som chcel si na to spomenúť. Márne si znova zasnívať. Prichádza to nečakane.
Pár rokov dozadu som takto mal čiernovlasú manželku s ktorou sme žili v takom veľkom dome v lese. Potom už len skutočné osoby, do ktorých som bol skutočne zaľúbený. Na žiaden sex si ale nespomínam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2. Vo sne často prežívame pocity ako strach či úzkosť (pri nočných morách), ktoré sú oveľa silnejšie ako tie skutočné. Tvoja hlava si len proste teraz zmyslela, že bude hrať zamilovanosť, a proste si ju vo sne cítil. Taký sen nemá žiadny reálny význam (rovnako ako všetky ostatné sny, pri ktorých niečo cítiš)
no a @2 neviem, mam stale zo snov take silne emocie, ale je to vlastne fajn aj ked to nic neznamena, je to taky zazitok, ktory nema nikto iny, len ja a ani o tom nikomu nehovorim co sa mi dialo^^