Aky mate nazor nato ked zacnem uzivat tento muzsky hormon? Budem pre zeny viac atraktivny? Pretoze vysledky su alarmujuce kedze chlapom sa zmenil hlas, sebavedomie, pribudlo ochlpenie, zvacsil sa penis a aj sexualna vykonnost.
Tak testosterón je prirodzený hormón každého správneho muža. Dosť to pomáha v sexe v tej výkonnosti najmä ale aj príťažlivosti. Skôr som čítal, že muži majú problém keď ho užívajú veľa, potom im ženy vypisujú a nevieš sa ich zbaviť. Tak to s tým netreba prehánať zas, no.
Hlavne afaik testosteron neziskas len tak a urcite si treba prv spravit vysetrenie z krvi kolko ho jedinec ma, lebo aj privela testosteronu moze sposobit komplikacie
@dz@8 ja som aj všeobecne spokojný, aspoň teda zatiaľ keď som mladý s tým množstvom. Však žena nie je ako slon, aby jej k oplodneniu trebalo aspoň pol litra. Jedine na to by ma to zaujímalo tak viac. Síce by som chcel byť aj výkonnejší, že ho budem mať dosť aj po kolách, ale to je asi prirodzené, že ho nemôžem mať veľa v tak krátkom čase a to hádam bude každému zrejmé. Ja som ale spokojný, len babu treba, no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov