Včera som bol v H&M kúpiť si nejaké rifle. Ako som skušal tak pánske rifle boli ako leginy uplne obtiahnute . Nakoniec som si ich kúpil . aky máte názor na pánske obtiahnuté rifle ?
Ja mám otázku na baby. Je tu niekto, kto si najradšej kupuje dole (aspoň mierne) rozšírené rifle? Lebo ja si kupujem len také a už je to celkom problém ich zohnať. Dole zúžené sa mi na mne ani trochu nepáčia.
Ja to nosím ešte odkedy to bolo v móde v 90. rokoch
@azizi asi ti uz v tejto chvili nepomozem ale hmko malo niekedy pred 2, mozno 3 mesiacmi kampan, pocas ktorej sa predavali prave taketo. mozes kuknut eshop ale vela sanci by som tomu nedaval
@trdelniiiq Ďakujem...hm nie, už ich asi nemajú, teda nenašla som. Viem že na trhu v BA na Miletičke ich ešte pred pár rokmi bývalo fakt veľa. Ale prestala som ich tam kupovať, lebo strašne rýchlo sa ničili.
@nats Ja do hm chodievam a nenatrafila som ešte, možno som len zle pozerala. Ale aj tak neviem, či by boli na mňa, lebo ja som strašne chudá a vysoká Potrebujem veľkosť 34, ale aby boli dostatočne dlhé. A také práve mávali v Camaieu. Ale naposledy som tam žiadne také nevidela.
Každý nech nosí čo chce.
Ale mne osobne sa nepáčia muži v obtiahnutých veciach, hlavne ak sú to nohavice. Muži mávajú totiž dosť tenké nohy a vyzerajú ako pavúky keď idú po ulici. A pavúky sú blee
Hahaha obtiahnute najlepsie farebne rifle..opnute tricko nausnicka .vlasy s9 vygeluj a nejaka znacka do toho..styl ala buzerant..otras ale mozno nejake 13tky sa na to chytia
Ak máš pekné telo, môžeš si dať na seba aj handru a vždy budeš vyzerať fantasticky. Takisto to platí aj pri týchto nohaviciach, ak máš svalnaté nohy, pekne tvarované a nemáš ich chudé alebo naopak obalené tukom, tak smelo do toho. Samozrejme je to každého vec, čo si dá na seba. No ak chceš pozitívne reakcie od ľudí, vždy vhodne zakry to, v čom máš nedostatky a vyzdvihni prednosti.
Aký mám názor neznášam ich! Najhoršie je keď mi mama povie, aby som si zobral tie úzke rifle. > Nemám ich rád, pretože ja potrebujem voľnosť, proste niečo ako tepláky. Tak ale keď nie je výber nejak to po čase už ani nevnímam, že ich mám.
mám veľa riflov, v podstate iné nohavice ako rifle nenosím ani v práci takže mám z každých a môžem povedať, že úplne vždy keď mi nejaká baba pochválila rifle som mal práve tie úzke
ale je pravda, že až hentak obtiahnuté nenosím (skúšal som raz a žiadna odozva čo sa okolia týka, asi ma majú v p.. a ani si nevšimli)
Najčastejšie mám také ktoré síce sú úzke a obtiahnuté asi tak len na zadku, stehnách a lýtkach a pri členkoch a kolenách sa to trochu skrčí tie to neobtiahne úplne každý hrbol keď sú kvalitné tak je v tom aj miesto na nádobíčko, dá sa v nich dobre hýbať a vyzerajú moderne, ale aj slušne a celkom normálne zároveň. Nevie niekto ako sa také volajú ?
heh, po žiline chodí toľko chalanou v týchto obtiahnutých gatiach a 12-tkami topánkami, že to pôsobí až komický....
a potom to aj pre mužov nie je zdravé, povedali doktori, no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ja to nosím ešte odkedy to bolo v móde v 90. rokoch
Tiež nosím pánske slim rifle, ale nie tie, čo sú obtiahnuté ako leginy
Ale mne osobne sa nepáčia muži v obtiahnutých veciach, hlavne ak sú to nohavice. Muži mávajú totiž dosť tenké nohy a vyzerajú ako pavúky keď idú po ulici. A pavúky sú blee
normalny dospely chlap si to neoblecie
Aby keď prídu na tie nedostatky bolo už pozde a nemohli zdrhnúť. Šikovné
ale je pravda, že až hentak obtiahnuté nenosím (skúšal som raz a žiadna odozva čo sa okolia týka, asi ma majú v p.. a ani si nevšimli)
Najčastejšie mám také ktoré síce sú úzke a obtiahnuté asi tak len na zadku, stehnách a lýtkach a pri členkoch a kolenách sa to trochu skrčí tie to neobtiahne úplne každý hrbol keď sú kvalitné tak je v tom aj miesto na nádobíčko, dá sa v nich dobre hýbať a vyzerajú moderne, ale aj slušne a celkom normálne zároveň. Nevie niekto ako sa také volajú ?
a potom to aj pre mužov nie je zdravé, povedali doktori, no