no to je také dosť zaujímavé... asi pred dvoma rokmi som sa prehlasovala zo spoločnej do apolla, ale obe poisťovne to dáko posrali... preukaz poistenca mám z apolla, ale vraj som v spoločnej apollo tvrdí, že nie som ich poistenec (zaujímavé, odkiaľ mám potom kartičku na moje meno) a spoločná zas vraví, že som ich poistenec (pritom ma mama bola odhlásiť a kartičku poistenca samozrejme odovzdala). nuž, aj to sa stáva v našom štáte...
V roku 1996 tu bolo 13 zdravotných poisťovní a kde teraz sú? Buď skrachovali, alebo sa museli pospájať, aby sa udržali na trhu. Len po takou Dôverou sa skrývajú bývalé poisťovne - Istota, Vzájomná životná poisťovňa, Sideria, Družstevná zdravotná poisťovňa a zdravotná poisťovňa Dôvera. Od 1.1.2010 navyše absorbujú aj Apollo. To máme 6 súkromných poisťovní v jednom subjekte a sila žiadna... Ja preferujem iba štátne poisťovne a odjakživa som preto vo VšZP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov