už dávno v kostole, vtedy som ešte miništroval, keď omšu celebroval niekto z kňažského seminára a v kázni spomenul : "Máte tu dosť miništrantov, snáď sa niektorí u nás o pár rokov ukážu" a pozrel sa na nás - hoci som sa nesmial, mal som brutálny úškrn a trhalo mi kútiky, lebo sme tam boli celkom pekné "kvietky" väčšina
Kedysi som mávala neodolateľné nutkanie rechniť sa na pohreboch, teraz to na mňa prichádza uprostred ulice, keď som sama a spomeniem si na niečo vtipné :/
ked sme boli cela trieda na pohrebe jednej ucitelky tak vsetci sa zacali ujebavat..neviem na com..proste nam prislo nieco vtipne...bolo to blbe ale tak..lepsi smiech ako plac
ja sa smejem stále a aj vtedy, keď je to nemiestne asi mám dáku poruchu alebo čo, ale neustále sa musím utasávať takže záchvaty smiechu len tak z nenazdania, keď idem so susedmi vo výťahu, alebo cez vyučovacie hodiny, sú u mňa úplne normálne raz som dostala záchvat smiechu v kostole a raz dokonca aj keď som cestovala v buse (samozrejme bez kamošiek, úplne sama medzi cudzími...) Ja sa ľuďom ani veľmi nečudujem, že ma považujú za retarda Keď idem po ulici, buď na každého strašne debilne zazerám, pretože som duchom neprítomná, alebo sa utasávam (z toho istého dôvodu), no čo, zabijem sa za to?
v skole, ked nam telocvikar ukazoval ako mame cvicit s naradim a pri jednom zacal fucat a mne prislo strasne smiesno... raz v 7. rocniku na ZS, ked sme pisali diktak a ucka tak strasne zatahovala (máme-máááááme .. no a este v kostole som chytila zachvat smiechu z farara, ktory spieval velmi falosne..
Keď padá môj teplý brat Michal. On je pomalý nielen v chôdzi, ale aj pomaly padá (hoci on hovorí, že to robí preto, aby sme si to stihli dobre napozerať )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a hej, ak niekto zletí na zem pod mojím nosom ani vtedy nemôžem
Nič s toho nie je smiešne. :p
Ale tímto si mi pripomenula historku.
Môj spolužiak začal spolužiačke obžúvať karty a ona na to: "Chutia? Môj otec si ich strkal do zadku" Keby ste videli tie smiechy.