v miestenkovom nočnom buse do Prahy sedel vedla mna asi 150kg manik, ktory nielen ze zaberl 1,5 sedadla ale este aj smrdel, funel a chrapal... nikdy viac
kazdy den som v mhd videla/pocula/zazila/citila nieco neprijemne a pravdupovediac viac negativnych skusenosti mam so starymi ludmi nez s neprisposobivymi spoluobcanmi...a teraz aj za volantom sa stretavam s tym ze najarogantnejsi a najprijebanejsi su stari ludia... ci uz ako chodci alebo za volantom
bol som svedkom vyhodenia cestujuceho soferom. sofer pocul ako si nepipol kartickou dosiel k nemu kde ma listok , nalozil mu a vyhodil ho aj s jeho priatelkou
raz sedeli vzadu v autobuse veľmi podgurážení občania, ktorí si objednávali pivo ešte od stewarda a robili strašný hluk celú noc
a raz som absolvovala 8 hodinovú cestu v autobuse plnom smradľavých ľudí, jeden taký objemnejší, našťastie menej smradľavý sedel vedľa mňa a furt jak som sa zobudila som zistila že som uplne nalepena na ňom, tak som sa odtiahla, zase zaspala a zase sa nalepila
jo a dvakrát som išla dlho dlho busom s opicou a ešte k tomu čerstvým alkoholom v sebe, to bolo dooosť zlé
a keď som išla ku @alpynus ovi do prg vlakom tak som došla dosť opitá, lebo som stretla chlapov čo išli na rozlúčku so slobodou a za dve hodiny vo vlaku sa toho teda stihne! a od vlaku som im ešte utekala aby som sa stratila v dave lebo ma chceli ešte ťahať po krčmách
jj keď som išla do prahy tak v kupé bola neskutočne nervózna piča mamička s trošku jeblým synom.
a nazad taká zvláštna pani stará, asi tiež trošku šmahnutá bola.
a inak ako veľa divných ľudí som postretala ale toto bolo asi naposledy čo sa mi dačo prihodilo
včera keď sme pristávali v úplnej tme, celý čas revali dvaja novorodenci. bol to fakt hnus, lebo lietadlo sa točilo, stúpalo keď nemalo, pilot furt chcel nejaké signály od vex a tie kreténske decká do toho, bolo to ako v horore a ja som sa išla dosrať
čiže necestujem z deťmi, už nikdy. prvá trieda to istí čo sa týka všetkých dopravných prostiredkov
nooo nedavno si nepipla u nas jedna báábi dochodcovsky a uz hukal po nej, jeden chlap sa jej zastal ale faktneviem kto bol na vine proste labilny ujo robil bordel,fak sa na to to nehodi
predvcerom v BA bola chytena teta ako cierna mladym revizorom takze niekedy podvecer chodia tiez, mi odlahlo ze som to zas nebola ja
a v busoch toho jee hajaj, raz jeden chalan nemal hore nic v lete a sofer ho upozornil aale tak hej sak jak sedlak sedel
suvenir jeden
pracujem v autobuse, to by bolo toľko príbehov... väčšinou sú to situácie, kedy nevieš, či sa máš smiať alebo plakať nad logikou oných ľudí, koľkokrát si sami vymýšľajú naše pravidlá, pýtajú sa na veci, ktoré som pred pár sekundami ozrejmila do mikrofónu a podobne... a v buse zažiješ fakt všeličo, úrazy, hádky, vandalov, ožranov, kreténov, koľkokrát musím ľudí vyhadzovať od kávovaru, zo spálne alebo proste od busu, keď majú lístok na iný smer, čas alebo dokonca od úplne inej dopravnej spoločnosti... pravidelne sú na cestách serúce prostitútky, nehody, objazdné trasy, niečo sa nám poserie alebo niečo poserú cestujúci... ale samozrejme sú aj pozitívne situácie, keď sa cestujúci usmejú, poďakujú, posrandujú s tebou alebo pokecajú... lepšie ako kinder surprise
Joj, som si spomenula, že minulé leto sme šli s mamkou a bratom do Olomouca, vlakom. Pred hranicami si nejaká pani aj s mužom, sestrou a dcérou prisadla, nekupéčkový vozeň to bol. A boli dosť hluční, aj tá malá, aj tá stará, napoly Češka.. Po asi polhodine ju slušne upozornila nejaká pani, že by mohli byť tichšie a nech si stráži dieťa, nech tam nebehá a tak. Nuž a tá spustila, že čo si to ona dovoľuje, že to je len dieťa, nadávala jej do českých neviem čo, strašne nepríjemný človek O_o a ešte nadávala aj tej svojej dcére, z čoho som bola najviac mimo, asi 3 ročnému dieťaťu vravieť také veci... Proste cirkus tam spravila. Som sa vtedy celkom hanbila za slovač, lebo sa aj bila do pŕs aká je hrdá Slovenka :/
ale jeden francúzsky týpko v robote mi rozprával, ako keď cestoval z tatier do BA vlakom tak bol v kupe s dvoma "opiuec!" sa naučil pár velmi múdrych životných právd od nich po slovensky,. naučil s čítať názvy na krabičkách od cigariet, a dosť tak katastroficky ešte tomu daval ten ton "fajčeňe zomreš!" a dosť sa z toho tešil, tak taky posledny moj zažitok z cestovannia .)
dnes vo vlaku pánko 69 ročný mi vravel kde všade pracoval a spomenul aj Vranov nad Topľov. Neartikuloval však dostatočne a ja som furt počul že vyslovuje "Robov nad Topoľ"...
spolužiaci keď šli nočným vlakom, natiahli hamaku o tyče v prednej chodbičke a každý čo šiel z jedného vozňa do druhého ju musel podliezať
som bola u bráška v Prahe a tam sa stále niečo deje Nejaký žltí turisti predvádzali "pooldance" v metre , no urobili showku celému metru asi
Neskôr zase nejaký bezdomovec začal kecať niečo čomu som vobec nerozumela , spýtal sa mojho brata, že či si so mnou môže pokecať, brat mu povedal, že serus , nie, sami si vystačíme ale on ďalej kecal a ďalej ho nikto nepočúval a nakoniec mi do ruky strčil vreckovky ktoré celý čas držal v ruke a sklapol :ble:
Videla som cigánku vypadnút z mhdčky a tú istú cigánku zase ako ju v zákrute tresklo o okno busu, ale tak mega silno a potom strašne neuveritelná hádka s sutobusárom ...
boli sme v strašne preplnenom, ešte tom starom vlaku a ľudia boli natlačení aj na dveroch a žene ktorá bola najbližšie k dverom sa zasekla kabelka v dveroch a bolo to dosť vtipné sledovať, pretože očividne mala tú kabelku radšej než čokoľvek
raz som išla s kamoškou v MHD a sedeli sme a išla taká tlstá krava asi 40 ročná s takým retardovaným rozmaznaným vnukom...a hovorí nám,že šup šup dívčence! postavte sa! baba si sce sannút!...a ja pozerám že čo? :ehm:
raz som isla busom a sadol si ku mne starsi smradlavy chlap ktory to mal namierene k doktorovi a odtial mal ist rovno na psychiatriu kde uz oredtým bol...stále hovoril aj o dvoch jehovistkách ktoré ho stale niekde volaju a ze tam asi pojde bo je to super ze davaju aj jedlo zadarmo...a este mi aj nukal hodinky proti chrapaniu pre manzela PP
Raz mi jeden ťažko chodiaci pán s paličkou a v kovbojskom klobúku vypičoval, že som mu neuvoľnil miesto a povedal : veď počkaj, ako dopadneš ty.
V celom vozni sme boli 3 ja.
A raz som opitý vyveštil jednému páru mincou, že keď padne hlava tak budú žiť šťastne až do smrti.
No nepadlo im to ale strašne som im prial. Samozrejme som sa im ospravedlnil.
Hoc si myslím že už spolu nie sú
aha hej, raz sme už prichádzali na stanicu, išla vystúpiť z kupéčka a nemohla som otvoriť dvere, tak sa postavil taký zlatý chlapec, čo sedel vedľa mňa a snažil sa ich otvoriť...nešlo to, dvere sa zasekli, už sme zastavili na stanici, kde som mala vystupovať a nič... fakt už som mala také stresy, že sa preveziem (normálne by to nevadilo až tak, ale bol večer a nemala by som sa ako dostať domov)
no a potom ten chalan zaklopal na dvere kupéčka, lebo na chodbe stál ešte jeden chalan, tak ten skúsil tie dvere otvoriť a nakoniec sa to nejakým zázrakom podarilo..vybehla som z kupéčka, akoby ma sto čertov naháňalo ešte som na polku vozňa zakričala, že im moc ďakujem, vyskočila som von z vlaku a vlak sa o sekundu nato pohol a odišiel
ked som bola mladsia skaredo na mna kricali v mhdecke ze som tucna..(hoc neklamali )
a vtipno neprijemne asi bolo jak sme cestovali do Tatier celá trieda sme sa rozkúskovali po kupé a ja som skončila v kupé s @doyouhearme ktorá jedla banán a hodila po mne šupku ..hodila som ju nazad ale pristála jednej pani na hlave ...my sme sa skoro poskladali od smiechu ale ..ona vyzerala ,že by bola najradšej keby ma zjedla svorka vlkov
najviac ma seru revizori, co ma furt budia vo vlaku, aj ked ziaden listok nikdy nemam
a najvacsia story bola rozhodne EXTREMNE preplnene metro na Silvestra v rime, z ktoreho ludia na kazdej zastavke doslova VYPADAVALI na zem
ale raz sme sa s kamošmi vracali z trojitej párty, odkiaľ si pobrali limetky, pomaranče a citróny a potom sa s tým v autobuse začali ohadzovať a žmýkať si to na vlasy a jedna limetka pristála prísediacej tete na hlave, hanbila som sa ako pes
v nočáku sa ku mne naklonil chalan a podal mi svoj mobil, že napísal báseň pre priateľku a nech si ju prečítam, to bolo milé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
raz sedeli vzadu v autobuse veľmi podgurážení občania, ktorí si objednávali pivo ešte od stewarda a robili strašný hluk celú noc
a raz som absolvovala 8 hodinovú cestu v autobuse plnom smradľavých ľudí, jeden taký objemnejší, našťastie menej smradľavý sedel vedľa mňa a furt jak som sa zobudila som zistila že som uplne nalepena na ňom, tak som sa odtiahla, zase zaspala a zase sa nalepila
jo a dvakrát som išla dlho dlho busom s opicou a ešte k tomu čerstvým alkoholom v sebe, to bolo dooosť zlé
a nazad taká zvláštna pani stará, asi tiež trošku šmahnutá bola.
a inak ako veľa divných ľudí som postretala ale toto bolo asi naposledy čo sa mi dačo prihodilo
čiže necestujem z deťmi, už nikdy. prvá trieda to istí čo sa týka všetkých dopravných prostiredkov
a ešte boli aj turbulencie! ešte vždy som vykoľajená
predvcerom v BA bola chytena teta ako cierna mladym revizorom takze niekedy podvecer chodia tiez, mi odlahlo ze som to zas nebola ja
a v busoch toho jee hajaj, raz jeden chalan nemal hore nic v lete a sofer ho upozornil aale tak hej sak jak sedlak sedel
suvenir jeden
u nas je to este aj dobre v porovnani s takym balkanom napr.
pocnuc od autobusov bez dveri do bitiek v elektrickach z revizormi atd
ale aj z nocnych vlakov je toho dost... hlavne ked sa chodi na festivaly
... a pražská mhd je tiež plodná, mimochodom...
samosebou
spolužiaci keď šli nočným vlakom, natiahli hamaku o tyče v prednej chodbičke a každý čo šiel z jedného vozňa do druhého ju musel podliezať
Neskôr zase nejaký bezdomovec začal kecať niečo čomu som vobec nerozumela , spýtal sa mojho brata, že či si so mnou môže pokecať, brat mu povedal, že serus , nie, sami si vystačíme ale on ďalej kecal a ďalej ho nikto nepočúval a nakoniec mi do ruky strčil vreckovky ktoré celý čas držal v ruke a sklapol :ble:
Videla som cigánku vypadnút z mhdčky a tú istú cigánku zase ako ju v zákrute tresklo o okno busu, ale tak mega silno a potom strašne neuveritelná hádka s sutobusárom ...
boli sme v strašne preplnenom, ešte tom starom vlaku a ľudia boli natlačení aj na dveroch a žene ktorá bola najbližšie k dverom sa zasekla kabelka v dveroch a bolo to dosť vtipné sledovať, pretože očividne mala tú kabelku radšej než čokoľvek
Veľa toho ...
V celom vozni sme boli 3 ja.
A raz som opitý vyveštil jednému páru mincou, že keď padne hlava tak budú žiť šťastne až do smrti.
No nepadlo im to ale strašne som im prial. Samozrejme som sa im ospravedlnil.
Hoc si myslím že už spolu nie sú
Mnoho mnoho je ich.
no a potom ten chalan zaklopal na dvere kupéčka, lebo na chodbe stál ešte jeden chalan, tak ten skúsil tie dvere otvoriť a nakoniec sa to nejakým zázrakom podarilo..vybehla som z kupéčka, akoby ma sto čertov naháňalo ešte som na polku vozňa zakričala, že im moc ďakujem, vyskočila som von z vlaku a vlak sa o sekundu nato pohol a odišiel
a vtipno neprijemne asi bolo jak sme cestovali do Tatier celá trieda sme sa rozkúskovali po kupé a ja som skončila v kupé s @doyouhearme ktorá jedla banán a hodila po mne šupku ..hodila som ju nazad ale pristála jednej pani na hlave ...my sme sa skoro poskladali od smiechu ale ..ona vyzerala ,že by bola najradšej keby ma zjedla svorka vlkov
on:
ja:
a najvacsia story bola rozhodne EXTREMNE preplnene metro na Silvestra v rime, z ktoreho ludia na kazdej zastavke doslova VYPADAVALI na zem
aj aj
ale raz sme sa s kamošmi vracali z trojitej párty, odkiaľ si pobrali limetky, pomaranče a citróny a potom sa s tým v autobuse začali ohadzovať a žmýkať si to na vlasy a jedna limetka pristála prísediacej tete na hlave, hanbila som sa ako pes
v nočáku sa ku mne naklonil chalan a podal mi svoj mobil, že napísal báseň pre priateľku a nech si ju prečítam, to bolo milé