a to hned premenuju aj to namestie alebo co? lebo to je take: je tam to susosie a je taky aj nazov namestia. dufam,ze nikto chape, ze o co mi ide. lebo som to napisala debilne.
Historia je to jedine co drzi narod pokope v tazkej chvili. My vsetko zahadzujeme, nasu narodnu identitu. Aby sme neskoncili ako madari, ktori z toho dovodu sa s finskom prebiehaju o najvacsi pocet samovrazd na svete.
@najivna toho kto to chce vymenit by som dobodal nozom,bodákom ale fakt toto uz neni normalne..uhorsko je len temna cast nasej historie..takze mat tam sochu tej furie by bola hanba
akoze vymienanie soch mi pride jebnute ale proti dalsiej trebars aj MT dufam ze si pocul o terezianskych reformach urbari a takychto veciach nemam z prinicpu nic
tak z tohto uhlu som sa na to nepozeral o_o vlastne nebyt tych reforiem tak by som teraz maximalne pasol osipane a dojil kozy, ale teraz mozem s tvojimi spoluziakmi stavat bazeny a dobre si zarobit
Divila som sa, kto zas mal potrebu rýpať do vecí, ktoré sú každému jedno (aj tak by tade ľudia chodili rovnako aj keby tam bola socha Mickey Mousa), vyhadzovať peniaze na voloviny a celkovo sústrediť pozornosť na voloviny a vidím, že to Bratislavský okrášľovací spolok, prečo ma to neprekvapuje? (ach)
azandalt, ved ta MT tam bola prvá a teraz sa vracia naspäť!!!..........Štúrovcov nech premiestnia k parlamentu, nech sa díva na tých debilov čo tam sedia!.....filip
Trebalo by tam dat novodobych slovenskych zlodejov: Miklosa, cigana Dzurindu, Fica, Hrusovskeho, Lipsica, Uhliarika ako scia na Slovensko. Myslim ze to by krasne vystihlo dnesne Slovensko.
prečo nejebnú marku terku niekam inam? mala im je blava? keby tak vyjebali všetky komunisticke pičoviny, čo špatia mesto a dali tam radšej tie veci, ale myslím si, že námestie ľš by malo ostať námestím ľš aj so sochou ľš. nie?
Sturovcov by chceli len premiestnit, sice som si tam na nich zvykol, ale som za vratenie Marie na svoje miesto Vacsia hlupost by bola Mariu davat niekde, kde predtym nebola. Takto bude aspon nieco tam, kde ma.
@deadfancy egoisticky pohlad ktory neznasam. Odrazu povedz ze vsetko co sa dosiahlo nasim predkami je zbytocne. Uboha nevdacna mladez. Pockaj ked si budes na seba zarabat za pokladnou, 300e/tyzdenne. Ak nebudes robit prostitutku tie zarabaju podstatne viac.
Kulturne a historicke tradicie si treba zastavat. V nasich dejinach bolo vela vyznamnych osobnosti a nie nejaki uhorski utlacatelia Slovanov. Radsej by som privital sochu ruskeho dcara ako mariu tereziu.
Ja som na nasu minulost pysny, a vlastne to je jedno z mala v SR na co som pysny. Dnes co sa tu deje, je smutne. Egoisticki ludia tlaciaci sa europanom do riti. Europa este nikomu nepomohla, a mozeme to teraz vidiet ako nas okrada. A ked pomohla tak len zas prachacom co dostali fondy.
Precitajte si nieco od Mila Urbana, Tajovskeho, Kukucina.... to su krasne diela, na ktore som hrdy a sochy tychto ludi treba stavat po celom slovensku. NIe nejakych uhorskych, madarskych panovnikov(ako napr. matus cak, co je vlastne madarsky panovnik).
Ale tak to je cielom EU aby kazdy narod stratil svoje postavenie, minulost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
akoze vymienanie soch mi pride jebnute ale proti dalsiej trebars aj MT dufam ze si pocul o terezianskych reformach urbari a takychto veciach nemam z prinicpu nic
tak z tohto uhlu som sa na to nepozeral o_o vlastne nebyt tych reforiem tak by som teraz maximalne pasol osipane a dojil kozy, ale teraz mozem s tvojimi spoluziakmi stavat bazeny a dobre si zarobit
btw nemajú tam vrátiť to, čo tam bolo kedysi? či to bolo niečo inšie?
jaj, slovensko.
...a čo sa týka sochy, tak mi to je jedno. Chleba nezlacnie a čo sa týka národnej identity, tak aj ona patrí k histórii Slovenska.
k teme...neviem...mali Marii Terezii vymysliet ine miesto...
A urážať ľudí si choď inam, každý má právo na svoj názor
Ja som na nasu minulost pysny, a vlastne to je jedno z mala v SR na co som pysny. Dnes co sa tu deje, je smutne. Egoisticki ludia tlaciaci sa europanom do riti. Europa este nikomu nepomohla, a mozeme to teraz vidiet ako nas okrada. A ked pomohla tak len zas prachacom co dostali fondy.
Precitajte si nieco od Mila Urbana, Tajovskeho, Kukucina.... to su krasne diela, na ktore som hrdy a sochy tychto ludi treba stavat po celom slovensku. NIe nejakych uhorskych, madarskych panovnikov(ako napr. matus cak, co je vlastne madarsky panovnik).
Ale tak to je cielom EU aby kazdy narod stratil svoje postavenie, minulost.