omg verim hlavne v seba, verim mojim PRIATELOM (nie kamaratom) a tiez verim ze vo vesmire nie sme samy a tak isto verim ze je nieco medzi nebom a zemou ale urcite to neni dedko na oblaciku, rohaty cert, budha a dalsie vymyslene bytosti
verim v seba, verim, ze niekde existuje dalsi zivot, verim, ze je mozne vytvorit zivot aj umelo, verim na cestovanie v case a priestore a verim, ze keby zili teraz ludia ako Einstein alebo Da Vinci boli by sme niekde inde.
ja ale nemam vobec nic proti tym co veria nieco ine ako v to v co verim ja len ma zaujima ze preco a preto som zalozila tuto diskusiu a chapem ze vela ludi zase nechape mna
verim ze priatelstvo je viac ako laska,verim ze na svete je aspon jeden clovek ktory ma pochopi a verim ze kazdy ma pravo na vlasny nazor(aj ked ho dost casto nevyjaduju mnhy aleb nemozu vyjadrit ale maju ho)
Na nirvanu, na olymp, na nebe neverim. Kdyz nekdo svet pomlouva, vzdycky laterim. Nestojim o nekonecnost s hvezdami vsemi, staci mi par peknych let nekde na zemi.. (Jezek - Nebe na Zemi).
@CORRIN prva a zasadna chyba- otazla PRECO v ohlade viery sa tazko zodpoveda. ja osobne ti nepoviem preco verim.. je to ako v porvnani s laskou.. PRECO milujes koho milujes.. na to sa mylsim odpovedat neda.. Milujem /verim preto lebo je to ON/a
a ja som veriaci ..katolik.. praktizujuci.. zijuci..nehanbim sa za to.. a casto som tym mozno i otravny ;o)
@36 dobry to postreh.. som vsak smutny z toho ze vacsinou sa to deje pri "nizkych" diskusiach..alebo prave tych "najvyssich" kedy je ta anonymita dost nevhodna...
@37 ale ved sa pochval ;o) (ked ta nikto iny nepochvali )
Chavezu to nazaciatku vystihol uplne presne... Aj ja verim akurat tak v seba a v to, co robim a snazim sa to robit co najlepsie a jednej svojej good friend a mame a tam dvera v svete mojom konci... Preco? Lebo cim viac som comukolvek kedysi verila, tym viac som bola sklamana
verím v boha,a obcas mam s tym problem,alebo lepsie povedane ini s tym maju obcas problem..ale to uz viac-menej nie je moj problem.. ..tak-ci tak viery sa nevzdam,boha mam rada
v čo verím? ja verím v Boha...lebo viem že on jediný ma nesklame...aj keď neverím sama sebe tak on vo mňa verí...a vždy sa postará o to aby mi nič nechýbalo...či už po hmotnej alebo duševnej stránke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale ne..verim v seba a to je hlavne
a taktiez verim v zdravy rozum.. a to sa prieci s verenim v boha
..a inak verim len vo svoje rozhodnutia---- @7 nechap ma..zily mi to netrha..
a ja som veriaci ..katolik.. praktizujuci.. zijuci..nehanbim sa za to.. a casto som tym mozno i otravny ;o)
a ivanka, kde si stála? bo ja som bola len sotva 5 metrov od neho
ach, seriem si do huby...nie som mierumilovná :d hah haha-ha-ha...ha haha!
@37 ale ved sa pochval ;o) (ked ta nikto iny nepochvali )
nekdo to musi ovladat
prave mi padla sanka.. (v dobrom)